Trampoline Park Krazy Jump Aalsmeer

Trampoline Park Krazy Jump Aalsmeer

Trampoline Park Krazy Jump Aalsmeer is een paradijs voor stuiterballen vanaf zeven jaar. In deze speciale indoor trampoline-arena kunnen kids naar hartenlust rondspringen op de velden met geschakelde trampolines. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen, die stuk voor stuk zorgen voor een dag vol vermaak.

Contact

Springen en meer bij Trampoline Park Krazy Jump Aalsmeer

Kinderen kunnen hun springvaardigheden verbeten en special trucs leren bij Trampoline Park Krazy Jump gevestigd in speelparadijs FunZone in Aalsmeer. Tijdens een uur vrij springen oefenen ze de salto, flikflak en andere mooie trucs of springen ze gewoon lekker in het rond. Het rondspringen gebeurt in de speciale arena, vanaf de toren, of over verschillende obstakels heen. Voor jonge kinderen tussen de anderhalf jaar en zeven jaar is er de kleinere Puppy Jump arena, die extra veilig is.

Ook kun je bij Trampoline Park Krazy Jump de strijd aangaan met je vrienden, familie of collega’s. Ben jij de last man standing in een potje trefbal? Of dunk jij de ene bal na de ander in een spannende wedstrijd basketbal? Elke activiteit bij Trampoline Park Krazy Jump is een stuk leuker en meer bijzonder dan anders, want alle activiteiten vinden plaats op een gigantisch veld vol met trampolines.

 

Springen bij Jump XL Aalsmeer

Perfecte locatie voor een feestje in Aalsmeer

Trampoline Park Krazy Jump Aalsmeer is een geschikte locatie om een feestje te vieren. Je kunt hier terecht voor allerlei events, variërend van kinderfeestjes tot een bedrijfsfeest. Kom je met een grote groep? Dan kun je zelfs de hele jump arena afhuren. Ook is het mogelijk een arrangement af te nemen waarbij je verschillende activiteiten combineert. Je hebt hier gegarandeerd een onvergetelijke tijd!

 

Contact

Trampoline Park Krazy Jump Aalsmeer
Oosteinderweg 247C
1432 AT Aalsmeer