Het Oosterbad

Het Oosterbad in Aalsmeer

Het Oosterbad

Lekker zwemmen in Aalsmeer doe je in het natuurlijke zwembad van het Oosterbad. Geen zwemlessen in chloorwater dus, maar in oppervlaktewater van A-kwaliteit.

Contact

Een ontmoetingsplaats voor Aalsmeerders en bezoekers

Zwemvereniging het Oosterbad in Aalsmeer is een unieke les- en plezierlocatie, die al bestaat sinds 1928 en in vele Aalsmeerse harten een bijzondere plek inneemt. Een ontmoetingsplaats voor inwoners uit Aalsmeer en voor bezoekers van ver buiten ons dorp.

Het zwembadseizoen van het Oosterbad in Aalsmeer loopt van half mei tot begin september en elk seizoen organiseert de zwemvereniging – voor jong en ouder – veel leuke en sportieve activiteiten.

Zwemmen in Aalsmeer: gezelligheid en ontspanning

Zwemvereniging het Oosterbad biedt volop ruimte voor gezelligheid en ontspanning. In het diepe bad staat een duiktoren en de kinderen kunnen zich uitleven op meerdere speeltoestellen in het water. Bovendien is er een zonneterras met uitzicht op het peuterbad. Dat is zwemmen in Aalsmeer!

Het Oosterbad in Aalsmeer is een natuurzwembad met water van A-kwaliteit

Dit zwembad in Aalsmeer – met kleedruimtes en douches – is een van de oudste zwembaden van Nederland. Sinds 1928 hebben vele generaties leren zwemmen in dit schone natuurzuivere water, dat ieder jaar aan een grondige inspectie wordt onderworpen. Zwemmen in schoon oppervlaktewater is heerlijk voor iedereen en bovendien dé oplossing voor mensen die bij het zwemmen in chloorwater huiduitslag krijgen, of last hebben van hun longwegen.

Zwemles in erkend instructiebad

Bij deze zwemvereniging, met rond de 700 leden, geven gediplomeerde instructeurs zwemles aan kinderen vanaf vier jaar. Het Oosterbad in Aalsmeer voldoet aan alle eisen voor een instructiebad en heeft een officiële NRZ-Zwem-ABC-licentie. Daarmee is het Oosterbad een erkend opleidings- en exameninstituut voor nationale zwemdiploma’s van het NRZ.

Contact

Het Oosterbad
Mr. Jac. Takkade 1,
1432 CA, Aalsmeer

Openingstijden
Geopend van zaterdag 5 juni t/m augustus
Ma t/m Zo open van 13:00 tot 17:00