Natuurzwembad Het Oosterbad

Zwembad Het Oosterbad in Aalsmeer

Natuurzwembad Het Oosterbad

Zwembad het Oosterbad in Aalsmeer is een natuurzwembad in de open lucht. Hier zwem je niet in chloorwater, maar in oppervlaktewater van A-kwaliteit.

Contact
Credits: Joyce Goverde

Een van de oudste zwembaden van Nederland

Zwemvereniging Het Oosterbad in Aalsmeer bestaat al sinds 1928 en is een van de oudste zwembaden van Nederland. Het is dan ook niet gek dat deze plek voor veel Aalsmeerders een bijzondere plek in het hart heeft. Het zwembad is een ontmoetingsplaats voor inwoners uit Aalsmeer, maar ook voor bezoekers van ver buiten het dorp.

Het zwemseizoen van Het Oosterbad in Aalsmeer loopt van half mei tot begin september. Elk seizoen organiseert de zwemvereniging veel leuke en sportieve activiteiten voor jong en oud.

Zwemvereniging Het Oosterbad biedt volop ruimte voor gezelligheid en ontspanning. In het diepe bad staat een duiktoren, er is een glijbaan, en kinderen kunnen zich uitleven op diverse speeltoestellen in het water. Bovendien is er een ruim terras met uitzicht op het peuterbad, zodat ouders een oogje in het zeil kunnen houden.

 

Zwembad Het Oosterbad in Aalsmeer

Natuurzwembad met water van A-kwaliteit

Bij Het Oosterbad zwem je in natuurzuiver water, dat ieder jaar aan een grondige inspectie wordt onderworpen. Zwemmen in schoon oppervlaktewater van A-kwaliteit is heerlijk voor iedereen. Bovendien is het dé oplossing voor mensen die bij het zwemmen in chloorwater huiduitslag krijgen of last hebben van hun longwegen.

Ook kun je bij Het Oosterbad terecht voor zwemles. Gediplomeerde instructeurs geven les aan kinderen vanaf vier jaar. Het Oosterbad in Aalsmeer voldoet aan alle eisen voor een instructiebad en heeft een officiële NRZ-Zwem-ABC-licentie. Daarmee is Het Oosterbad een erkend opleidings- en exameninstituut voor nationale zwemdiploma’s van het NRZ.

 

Zwembad Het Oosterbad in Aalsmeer
Contact

Natuurzwembad Het Oosterbad
Mr. Jac. Takkade 1
1432 CA Aalsmeer

Openingstijden
Het zwembadseizoen loopt van half mei tot begin september.
Kijk op de website voor de actuele openingstijden.