Freerunnen bij ESA Aalsmeer

Freerunnen bij ESA Aalsmeer

Freerunnen bij ESA Aalsmeer is de ideale activiteit voor kinderen tussen de 8 en 18 jaar oud. Het gaat hier om beweging en plezier maken. Bij deze actieve individuele sport ren en spring je over verschillende parcoursen. Kinderen leren improviseren door obstakels op nieuwe manieren te ontwijken.

Contact

Freerunnen onder begeleiding van specialisten

In het Freerunpark aan de Dreef leren kinderen elke les weer iets nieuws. Dit doen ze allemaal onder de begeleiding van Parkour Disciplines. Zij zijn gespecialiseerd in indoor en outdoor freerunnen. Het speelt zich zoveel mogelijk in de buitenlucht af, maar wanneer de weersomstandigheden onveilig zijn legt de groep het parkour binnen af.

Op maat gemaakte freerunlessen

De Freerunninglessen zijn afgestemd op de behoeften van de kinderen. Tijdens de lessen wordt niemand uitgesloten. Kinderen hoeven niets te doen waar ze zich niet comfortabel bij voelen. Kinderen maken stappen in hun eigen tempo, dat maakt het freerunnen ook zo toegankelijk. Tegelijkertijd daagt de trainer de kinderen uit om de creatiefste weg te vinden van A naar B. Ze leren improviseren en op andere manieren naar obstakels te kijken om deze te passeren. Bij deze individuele sport is het doel plezier hebben, maar dan wel samen met andere kinderen. Dat maakt freerunnen ideaal voor kinderen die toch het groepsgevoel willen ervaren. Kinderen leren hun grenzen verleggen en zichzelf uitdagen. De trainers zien het zelfvertrouwen van de kinderen elke training toenemen.

Het freerunnen bij ESA Aalsmeer is op 15 september weer gestart en voor kinderen tussen de 8 en 18 jaar. Ontdek meer over ESA Aalsmeer op hun website.

Contact

Freerunnen bij ESA Aalsmeer
Dreef 7,
1431 WC, Aalsmeer