Kindvriendelijke restaurants in Aalsmeer

Restaurant The Beach in Aalsmeer
The Beach

Wil je samen met je gezin of met hele familie uit eten? Dan is het heerlijk als iedereen wat lekkers te eten heeft en de kinderen zich kunnen vermaken. Wij zetten een aantal kindvriendelijke restaurants voor je op een rijtje!

Ga gezellig met je gezin of hele familie uit eten in Aalsmeer

Terwijl jullie genieten van een heerlijke maaltijd kunnen de kinderen bij deze restaurants lekker spelen. Ultiem quality time met elkaar! Deze kindvriendelijke restaurants hebben ook een aangepast menu voor kinderen.

The Beach

Bij Restaurant The Beach zijn er zowel binnen als buiten mooie beachvolleybalvelden. Hier kunnen de kinderen helemaal los op gaan. Bij mooi weer kun je lekker plaatsnemen op het mooie terras. Verder is The Beach een ideale evenementenlocatie. Kortom een perfecte locatie voor kinderen en voor het geven van familiefeestjes.

The Beach Aalsmeer

Restaurant Eetze

Bij Restaurant Eetze bij de TV Studio’s van Aalsmeer kun je genieten van een lopend buffet. Je betaald niet voor wat je eet, maar hoe lang je bij ons aan het genieten bent. Restaurant Eetze is een wereldrestaurant. Je kunt genieten van allemaal lekkere gerechten van over de hele wereld. Restaurant Eetze is een locatie om een leuk familiediner te organiseren. Er is voldoende ruimte en er is een speelruimte aanwezig voor de kinderen. Ze hebben zelfs een kinderbuffet!

Brasserie Nieuwe Meer

Brasserie Nieuwe Meer is een leuke plek om te eten met het gezien want dit restaurant is gelegen aan het water. Je kunt er dus met je boot langs varen of aanmeren. Om bij het restaurant te komen moet je het trekvlot gebruiken. Kinderen kunnen uiteraard met begeleiding over het water naar de overkant gaan. Superleuk! Kom je met een grote groep naar Brasserie Nieuwe Meer? Dit is geen probleem! Ze hebben speciaal een aangepast menu waar een ruim aanbod is aan verschillende gerechten waaruit je kunt kiezen. 

Brasserie Nieuwe Meer

Lunch Lokaal De Drukker

Waar vroeger alleen plek was voor printers en drukkers, is nu plaats gemaakt voor een prachtige lunchroom. Je kunt er een heerlijk kopje koffie of thee drinken met wat lekkers. Bijvoorbeeld als je net de kinderen naar school hebt gebracht. Heerlijk even bijkletsen met de andere moeders. Ook voor een heerlijk broodje kun je goed terecht bij Lunchlokaal De Drukker. Voor de kinderen hebben ze ook zeker wat lekkers.

Lunchlokaal de Drukker

De Jonge Heertjes

De Jonge Heertjes is een toegankelijk restaurant waar je heerlijk een hapje kunt gaan eten. Je bent er welkom voor een hapje en een drankje of voor een heerlijk diner. Dé ideale plek voor een leuk familiediner. Wil je liever thuis met je familie genieten van het heerlijke eten van De Jonge Heertjes? Dan kun je ook kiezen voor een afhaalmenu. Deze kun je zelf samenstellen en kiezen tussen vele gerechten. Was het diner met je familie toch iets te gezellig of zijn jullie nog lang niet uitgepraat? Boek dan een van de kamers van het hotel van De Jonge Heertjes!

Ga je binnenkort uit eten met je gezin of familie? Bij welk restaurant ga jij een tafeltje reserveren?