Lunchlokaal de Drukker

Lunchen in Aalsmeer: Lunchlokaal de Drukker

Lunchlokaal de Drukker

Koffie en gebak op een bijzondere locatie? Lunchlokaal de Drukker is omgetoverd tot een geweldige horecazaak met enthousiast personeel. Lunchlokaal de Drukker ligt aan de rand van het Amsterdamse Bos en Aalsmeer. Na een wandeling, met of zonder hond, of een fietstocht neem je hier dus plaats voor veel lekkers met nog altijd sferen van de drukkerij.

Contact

Lunchlokaal de Drukker

Drukpersen en printers hebben plaatsgemaakt voor een sfeervol interieur waar jij geniet van een ontbijt, kop koffie met gebak, lunch en borrel. Lunchlokaal de Drukker ligt aan de rand van het Amsterdamse Bos en Aalsmeer. Na een wandeling, met of zonder hond, of een fietstocht neem je hier dus plaats voor veel lekkers met nog altijd sferen van de drukkerij.

Van drukker naar lunchen in Aalsmeer

Waar nu het lunchlokaal is, was vroeger Drukkerij van Zwieten. Vandaar natuurlijk ook de naam Lunchlokaal de Drukker. De drukpersen en printers zijn niet weg, maar verplaatst naar een andere ruimte. Deze ruimte vind je aan de andere kant van grote roestvrijstalen deuren, waardoor je het reilen en zeilen van de drukkerij nog steeds kunt aanschouwen.

Lunchen in Aalsmeer: Lunchlokaal de Drukker

Ontbijten en lunchen bij Lunchlokaal de Drukker

Van een Hollands ontbijt of roomboter croissant tot kwark en gezonde smoothies. Vanaf 09:00 uur kan je bij Lunchlokaal de Drukker terecht voor een ontbijt. Voor de lunch is de keuze reuze! Een uitsmijter, een boerenpannetje, kroketten, tomatensoep, oma’s kippensoep, salades, pizza, sandwiches, wraps, focaccia en bagels. Goed, eigenlijk moet je gewoon zelf een kijkje nemen op de menukaart van Lunchlokaal de Drukker. Of vraag drukker Pim om advies!

Lunchen in Aalsmeer: Lunchlokaal de Drukker

Koffie, thee en een borrel

De koffiebonen van jouw kopje koffie komen bij Brandmeester’s, op zo’n tien kilometer verderop, vandaan. Verser kan bijna niet, want wekelijks branden zij koffie met eigen zintuigen. Koffie brand je volgens hen namelijk niet met computers, maar door je oren, ogen en neus aan het werk te zetten. Drink je liever thee? Dan heb je keuze uit twaalf verschillende Fairtrade en biologische theeën. Ook de taarten zijn vers en komen niet van ver. Vol liefde en passie maakt Ruby van Oui Patisserie uit Amsterdam heerlijke taarten.

Voor de lekkere trek rond borreltijd ben je bij Lunchlokaal de Drukker aan het Amsterdamse Bos ook goed. Van een simpel pilsje tot een speciaal biertje en wijn. Uiteraard niet zonder een borrelhap. Is de hond ook mee? Ook die geniet hier, want voor water en een koekje wordt gezorgd.

Lunchen in Aalsmeer: Lunchlokaal de Drukker

 

Contact

Lunchlokaal de Drukker
Oosteinderweg 591b,
1432 BM, Aalsmeer