Leuke cadeauwinkels Aalsmeer

In Aalsmeer vind je op verschillende plekken originele winkels waar je een passend cadeau kunt vinden. Of je nu iets zoekt voor een verjaardag, babyshower of jubileum, in deze leuke winkels slaag je gegarandeerd!

Jipswinkeltje

Jipswinkeltje vind je aan de Zijdstraat in Aalsmeer. Dit winkeltje verkoopt producten voor baby’s, peuters en kleuters. In de winkel vind je gerecyclede producten en fairtrade gemaakte artikelen. De producten zijn duurzaam, dat maakt het cadeau extra bijzonder. Naast de producten voor baby’s, peuters en kleuters is er ook een hoekje gemaakt voor woonaccessoires. Een winkel vol leuke cadeaus voor een kinderverjaardag of als kraamcadeau. 

 

JIJ & IK cadeauwinkel

JIJ & IK cadeauwinkel is een winkel en werkatelier waar mensen van Ons Tweede Thuis producten maken en verkopen. De producten worden gemaakt en verkocht door mensen met een beperking. De winkel ligt aan de Ophelialaan in Aalsmeer. Je kijkt je ogen uit bij de leuke cadeauproducten. Als je dus nog opzoek bent naar een leuk cadeau, maar nog niet weet wat je wilt kopen, ga dan zeker even langs bij JIJ & IK cadeauwinkel!

 

Wereldwinkel Aalsmeer

Een cadeau met een bijzonder verhaal vind je in de Wereldwinkel. De Wereldwinkel in Aalsmeer verkoopt producten vanuit Afrika, Azië en Latijns-Amerika. De Wereldwinkel is een landelijk concept en bestrijdt armoede in ontwikkelingslanden. Wat de producten in de Wereldwinkel zo mooi maakt, is dat hun producten afkomstig zijn van handelaars die een eerlijk prijs hebben gekregen voor hun handel. Je kunt onder andere koffie, thee, sieraden, wenskaarten, woonaccessoires en nog veel meer mooie producten bij ze kopen. 

 

Stijl & Meer

Stijl & Meer is een leuke conceptstore en kapsalon in de Zijdstraat Aalsmeer centrum. Hier vind je naast de salon voor iedereen een leuk cadeautje of uniek woonaccessoire. Het is een echte snuffelwinkel om lekker in rond te kijken. Voor een vers kopje koffie ben je hier ook aan het juiste adres.

 

Die2 Kado

Aan de Einsteinstraat in Kudelstaart vind je Die2 Kado, een gezellige lifestyle en cadeauwinkel met een breed aanbod aan artikelen – van sieraden en zonnebrillen tot kaarsen en woonaccessoires. Naast een mooi ingepakt cadeautje kun je hier ook terecht voor een heerlijke kop koffie!

 

Die2 Kado Kudelstaart