Leuke winkels in de Zijdstraat Aalsmeer

Zijdstraat Aalsmeer, Erik Hageman
Zijdstraat Aalsmeer, Erik Hageman

Weet jij de Zijdstraat in Aalsmeer te vinden? In deze gezellige straat zijn te gekke winkels te vinden. Wij vertellen jou graag aan welke winkels jij echt een bezoekje moet brengen.

Shop bij de leuke winkels in de Zijdstraat

Stijl en Meer

Stijl en Meer is een conceptstore waar je mooie sieraden, woonaccessoires, tassen, kussens en nog veel meer leuke dingen kan kopen. En je kunt hier naar de kapper! Een echte beleving onder een dak. Drink een kopje koffie, laat je haar stijlen en koop de leukste woonitems. Een uniek concept gerund door drie enthousiaste dames. Wil jij een bezoekje brengen aan Stijl en Meer? Je vindt ze aan Zijdstraat 14.

Martinez Chocolatier

Houd jij van chocolade? Martinez Chocolatier heeft 7 vestigingen verspreid over heel Nederland. Daarvan vind je er één in Aalsmeer. Ze verkopen chocoladeproducten in elk gewenst thema. Zo kun je altijd genieten van lekker chocolade. Kom jij watertanden in de Zijdstraat. 

Sparnaaij Juweliers

Ga je binnenkort trouwen of ben je op zoek naar een mooi sieraad? Ga dan eens langs bij Sparnaaij Juweliers. Ze verkopen mooie sieraden en hebben diverse soorten sieraden voor jou. Sparnaaij Juweliers is gevestigd op de hoek van de Zijdstraat op nummer 90. 

Hopelijk hebben we jou een beetje nieuwsgierig gemaak naar de Zijdstraat in Aalsmeer. Ga snel eens op pad in het centrum van Aalsmeer en ga langs bij de leuke winkeltjes!