Boodschappen doen bij verswinkels in Aalsmeer

In Aalsmeer vind je vele mooie winkels. Ook hebben we een aantal verswinkels in het centrum. De lekkerste adresjes om je natuurlijk producten zoals brood en vlees vers van de bakker of bij de slager te halen. Weet jij nog niet waar deze winkels zitten? Lees dan verder!

Ontdek de verswinkels in Aalsmeer

Slagerij Steen

Slagerij Steen is een mooie slager in de Zijdstraat. Hier kun je terecht voor heerlijke kant en klare maaltijden. Er is keuze uit een uitgebreid assortiment. Slagerij Steen verkoopt ook lekkere soepen uit eigen keuken. Uiteraard kun je bij Slagerij Steen ook terecht voor een mooi stukje vers vlees.

Osdorper

Ben je nog op zoek naar een goed en heerlijk stuk kaas? Ga dan eens langs bij de Osdorper. Ze hebben een ruim aanbod aan verschillende soorten kazen. Heerlijk voor een borrelplank of voor op brood. Je proeft gelijk verschil. De Osdorper bevindt zich in de Zijdstraat.

Kreike

Gebr. Kreike B.V. Aalsmeer is een knus groente- en fruitwinkeltje. Je kunt er terecht voor verse groente en andere 1e klas kwaliteitsproducten zoals aardappelen en asperges. Deze verswinkel kun je vinden in de Zijdstraat.

Bertram & Brood

Een heerlijke bakkerij in Aalsmeer. Ja, dat is bakkerij Bertram & Brood wel. Ze verkopen heerlijke vers gemaakte broodjes. Het is een gezellige winkel met een gelegenheid om buiten je broodje in het zonnetje op te eten. Bertram & Brood heeft meerdere vestigingen in Nederland en zo ook een bij ons in Aalsmeer. Dus als je nog op zoek bent naar een lekker broodje, ga dan eens langs bij Bertram & Brood aan de Punterstraat!

Müller

Ab Müller is een Banketbakkerij Tearoom Chocolaterie. Ze verkopen de heerlijkste gebakjes en chocolades. Müller heeft ook een prachtige tearoom waar je lekker een kopje koffie of thee kunt drinken. Uiteraard kan je daarbij een lekker gebakje uit de winkel bestellen. Is het mooi weer? Neem dan plaats op het heerlijke terras. Proef zeker het Aalsmeerse turfje, een krachtige kruidkoek die je koud eet!

Vooges

Vooges is een bakkerij met meerdere vestigingen rondom Aalsmeer. Voor heerlijke broden en banket kun je goed bij ze terecht. Je kunt de bakkerij vinden in de Zijdstraat en aan het Poldermeesterplein.

Keurslagerij Kruyswijk

Keurslagerij Kruyswijk is een mooie slagerij aan de Ophelialaan. Naast heerlijk vlees verkopen ze ook belegde broodjes die vers zijn gemaakt. Als je een avondje gaat barbecueën kun goed vlees halen bij Keurslagerij Kruyswijk. Ook voor de gourmet, fondue of steengrill.

Vishandel Veerman

Wij Nederlanders zijn gek op een lekker stukje vis. Bij ons in Aalsmeer is Vishandel Veerman gevestigd. Hij verkoopt heerlijke vissoorten. Van gebakken vis of schotels tot belegde broodjes en niet te vergeten de heerlijke haring. Vishandel Veerman ligt aan de Ophelialaan in Aalsmeer.

Mitra

Heb je binnenkort een feestje of ben je op zoek naar een lekker speciaal biertje? Breng dan een bezoek aan Mitra. Bij Mitra kun je terecht voor de lekkerste dranken. Ook geven ze graag advies! Mitra verkoopt lekkere wijnen, wisky’s, bieren, gedistilleerde dranken, aperitieven en mixdranken. Als je nog op zoek bent naar een leuk cadeau kun je zeker even langsgaan bij Mitra. Mitra kun je vinden aan Raadhuisplein 5. 

We hebben best veel mooie verswinkels zitten in Aalsmeer. Waar ga jij je versproducten halen?