Banketbakkerij Ab Müller

Lunchen in Aalsmeer, banketbakkerij Ad Müller

Banketbakkerij Ab Müller

Lunchroom Ab Müller is meer dan alleen een lunchroom, want dit familiebedrijf in Aalsmeer staat al vele jaren bekend om zijn brood, banket en chocolade.

Contact

Van chocoladeworkshops tot lunchroom

Proef het brood van de familie Müller tijdens een lunch in Aalsmeer. Ga met zelfgemaakte lekkernijen naar huis na een chocoladeworkshop. Of drink een kop koffie met een verrukkelijk stuk taart op het verwarmde terras. Lunchroom Ab Müller is meer dan alleen een lunchroom, want dit familiebedrijf staat al vele jaren bekend om zijn brood, banket en chocolade. Vol passie maken zij de lekkerste dingen in de banketbakkerij en lunchroom op de Stationsweg in Aalsmeer.

Wat vooraf ging aan de lunchroom in Aalsmeer

Voor het allerbeste krentenbrood moest je aan de Prinsengracht in Amsterdam zijn. Ab Müller opende hier in 1866 de deuren en maakte van zijn banketbakkerij een begrip in Amsterdam. Ruim honderd jaar later haalden de ouders van Sven Müller, die nu vierde generatie en vol liefde aan het werk is, de banketbakkerij naar Aalsmeer. Het krentenbrood, dat nog steeds volgens oud familierecept gemaakt wordt, is sindsdien ook populair in Aalsmeer.

Contact

Banketbakkerij Ab Müller
Stationsweg 5,
1431 EG, Aalsmeer