5 leuke winkels op de Ophelialaan Aalsmeer

Ken jij de Aalsmeerse Ophelialaan? Dan weet je vast dat daar vele leuke winkels vindt. Van een cadeauwinkel tot een wijnzaak. Wij noemen een paar van deze winkels voor jou op, zodat je een gezellig rondje kan doen over de Ophelialaan.

Maak een gezellig winkelrondje over de Ophelialaan

JIJ & IK cadeauwinkel

JIJ & IK cadeauwinkel is een winkel waar ze producten verkopen die zijn gemaakt door mensen met een beperking. Ook verkopen zij zelf hun producten. In de winkel is het altijd erg gezellig. Ze verkopen leuke en vele verschillende cadeaus die jij kan geven of toch stiekem zelf misschien wilt houden! Ieder jaar is er ook een speciaal evenement waar mensen met het Downsyndroom in de spotslight staan. Dan heet de Ophelialaan even Downtown! 

Het Chocopaleis

Ook in de Ophelialaan vind je in Het Chocopaleis een chocoladewalhalla. Voor elke chocoladeliefhebber is het hier smullen. Voor elke gelegenheid hebben ze wel wat staan. Wat het Chocopaleis bijzonder maakt is dat ze een speciale verjaardagservice hebben. Hiermee kan je iemand lekker verrassen met de lekkerste specialiteiten. Heb jij de chocolade van het Chocopaleis al eens geproefd?

Wittebol wijn

In de Ophelialaan bevindt zich ook een mooie slijterij. Ze verkopen wijn, bier en likeuren, maar ook speciale wijnen en bieren. Ook vind je hier hele leuke geschenken die je cadeau kunt doen. Je kunt hier terecht voor advies over wijn of bier of andere dranken. Het team staat je graag te woord. Loop zeker eens een keertje binnen. 

Bij welke winkel ga jij een keer langs?

Juwelier Peter Kunst

Juwelier Peter Kunst, sinds 1968 een vertrouwd en bekend adres aan de Ophelialaan in Aalsmeer.
Goud, zilver, diamant, horloges en in opdracht gemaakte sieraden. Peter en Mandy zoeken de krenten uit de pap bij fabrikanten en beurzen. Ook eigen werk met edelstenen van top kwaliteit en natuurlijk reparaties en restauraties uit eigen atelier, waar Peter kunst zorgvuldig alles zoveel mogelijk zelf doet als horlogemaker en edelsmid. Voor een eerlijk advies, voor sieraden en horloges van top klasse, wees welkom in hun sfeervolle winkel