Koop verse bloemen bij de bloemenwinkels in Aalsmeer

Een bloemetje krijgen is altijd leuk. In huis een bloemetje hebben staan, ziet er niet alleen leuk en gezellig uit, maar maakt je ook gelukkig! In Aalsmeer zitten een aantal mooie bloemenwinkels. En de bloemen zijn hier verser dan vers vanaf de bloemenveiling! Wij vertellen aan jou waar die mooie winkels zitten.

Hier koop je verse bloemen bij bloemenwinkels in Aalsmeer

In Delft koop je Delfts blauw, in Alkmaar kaas en in Schiedam jenever. Uit Aalsmeer neem je natuurlijk een bloemetje mee!

Bloembinderij Raymond

Voor de mooiste boeketten, bruidswerk en rouwwerk met bijzondere en exclusieve bloemen ben je aan het juiste adres bij Bloembinderij Raymond. Ze zijn gevestigd in de Zijdstraat 26 in Aalsmeer. Ze zijn geopend van dinsdag tot zaterdag van 10.00 uur ’s ochtends tot 17.00 uur ’s middags. De bloemen worden natuurlijk vers ingekocht op de bloemenveiling in Aalsmeer.

Bloemenkiosk Aalsmeer

De Bloemenkiosk Aalsmeer is een klein maar mooi bloemenwinkeltje. Het is gevestigd aan het Raadhuisplein. Bij Bloemenkiosk Aalsmeer kun je terecht voor planten, bruidsboeketten en rouwstukken. De medewerkers geven je graag advies over de mooie producten die zij verkopen.

Bloemenwinkel Stokman Aalsmeer

Bloemsierkunst Stokman in Aalsmeer is al meer dan 45 jaar bloemist en gespecialiseerd in bloemen, boeketten, grafstukken, kantoorbeplanting en nog veel meer. Stokman heeft een mooie website waar je ook de bloemen en andere werken kan bestellen. 

Engel Rozen

Engel Rozen is een leuk bedrijfje dat bloemen verkoopt. Ze hebben buiten een 24/7 rozenautomaat staan waar ze elke dag verse bloemen verkopen. Engel Rozen verkoopt de mooiste rozen en telen deze zelf!

We hebben jullie een inkijk geven van de mooie bloemenwinkels die Aalsmeer heeft. Bij welke bloemenwinkel kom jij altijd?