Boerma Instituut 44-jarig jubileum en open huis

Open Huis bij het Boerma Instituut

Het Boerma Instituut, een vooraanstaande naam in de wereld van bloemsierkunst, viert dit jaar zijn 44-jarig bestaan. Ter ere van deze mijlpaal opent het instituut haar deuren voor het publiek met een reeks open huis evenementen die de creativiteit en het vakmanschap van de bloemsierkunst in de schijnwerpers zetten.

Bewonder de mooiste bloemsierkunst tijdens het open huis

Op zaterdag 23 maart krijg je de unieke kans om het Boerma Instituut te bezoeken tijdens het open huis. Dit evenement is gratis toegankelijk en biedt een exclusieve kijk op het indrukwekkende examenbloemwerk van de studenten van de International Master Florist-opleiding. Het is een uitgelezen moment om de vaardigheden en het artistieke talent van de nieuwe generatie bloemkunstenaars te bewonderen.

Daarnaast is er vanaf vrijdag 22 maart tot en met zondag 24 maart speciaal bloemwerk te zien in het Flower Art Museum. Dit werk is gecreëerd onder leiding van Gregor Lersch, een meester in de bloemsierkunst, als onderdeel van de IMF-masterclass. Zijn expertise en vernieuwende visie op bloemdesign zijn een ware inspiratiebron voor zowel de cursisten als de bezoekers.

 

Theo Boerma Cup

Het jubileumjaar wordt op vrijdag 6 september voortgezet met nog een open huis, waarbij de Theo Boerma Cup centraal staat. Ook kun je op deze dag het resultaat bewonderen van de driedaagse masterclass in Floral Event Work, gegeven door het bekende Amerikaanse duo Bill Schaffer en Kristine Kratt. Hun specialisatie in evenementenbloemwerk en grootschalige bloemdecoraties belooft een spectaculaire tentoonstelling.

Het open huis is een fantastische gelegenheid om de wereld van professionele bloemsierkunst van dichtbij te ervaren en te genieten van de prachtige creaties die hier worden vervaardigd. Meer informatie vind je op de website van het Boerma Instituut.