Midgetgolfclub Aalsmeer

Midgetgolfclub Aalsmeer

Midgetgolfen in Aalsmeer? Bij de vereniging kun je midgetgolf spelen op elk gewenst niveau. Zowel recreatief als op wedstrijdniveau.

Contact

Midgetgolfclub Aalsmeer

Ben jij al bekend met een van de gezelligste verenigingen van Aalsmeer? Maak kennis met de club van midgetgolf in Aalsmeer. Bij de vereniging kun je midgetgolf spelen op elk gewenst niveau. Zowel recreatief als op wedstrijdniveau.

Midgetgolf in Aalsmeer het hele jaar door

De Midgetgolfclub in Aalsmeer doet mee aan verschillende soorten competities. Een zomer-, winter en een teamcompetitie. Ook worden er diverse toernooien georganiseerd waar je kunt strijden voor de eerste plek. Wie weet ben jij wel de volgende kampioen van Aalsmeer of schrijf je het Nederlands kampioenschap op jouw naam! Midgetgolfclub Aalsmeer is aangesloten bij de Nederlandse Minigolf Bond.

Woensdagavond = clubavond

Elke woensdagavond is de clubavond van 19.00 uur tot en met 23.00 uur. Tijdens de clubavond is de baan gesloten voor alle recreanten zodat je ongestoord kunt trainen en oefenen op een bepaalde baan. Zo heb je alle tijd om de perfecte lijn op hole 14 uit te stippelen en te perfectioneren.

Contact

Midgetgolfclub Aalsmeer
Beethovenlaan 116,
1431 WZ, Aalsmeer