Midgetgolfclub Aalsmeer

Midgetgolfclub Aalsmeer

Midgetgolfclub Aalsmeer

Midgetgolfen in Aalsmeer? Bij de vereniging kun je midgetgolf spelen op elk gewenst niveau. Zowel recreatief als op wedstrijdniveau.

Contact

Midgetgolf clubavond op woensdag

Ben jij al bekend met een van de gezelligste vereniging van Aalsmeer? Maak kennis met Midgetgolfclub in Aalsmeer. Bij deze vereniging kun je midgetgolf spelen op elk gewenst niveau, zowel recreatief als op wedstrijdniveau.

Elke woensdagavond is er een speciale clubavond voor leden, van 19.00 tot 23.00 uur. Tijdens de clubavond is de baan gesloten voor alle recreanten zodat je ongestoord kunt trainen en oefenen op een bepaalde baan. Zo heb je alle tijd om de perfecte lijn op hole 14 uit te stippelen en te perfectioneren!

Midgetgolfclub Aalsmeer

Wedstrijden en toernooien

Midgetgolfclub in Aalsmeer doet mee aan verschillende soorten competities. Een zomer-, winter en een teamcompetitie. Ook worden er diverse toernooien georganiseerd waar je kunt strijden voor de eerste plek. Wie weet ben jij wel de volgende kampioen van Aalsmeer of schrijf je het Nederlands kampioenschap op jouw naam! Midgetgolfclub Aalsmeer is aangesloten bij de Nederlandse Minigolf Bond.

Midgetgolfclub Aalsmeer
Contact

Midgetgolfclub Aalsmeer
Beethovenlaan 116
1431 WZ Aalsmeer