Sup huren op de Westeinderplassen

Sup huren op de Westeinderplassen

Wil jij graag een keertje suppen op de Westeinderplassen? WIj hebben de bedrijven voor je op een rijtje gezet waar jij een sup kunt huren in Aalsmeer.

Sup verhuur Westeinderplassen

De laatste jaren is suppen steeds populairder geworden. Je ziet er steeds meer mensen op de Westeinderplassen suppen. Hoe simpel het ook lijkt, het kan soms best moeilijk zijn. Het is een superleuke en sportieve activiteit om samen met vrienden of familie te doen. Helemaal met lekker weer!

 

Supventure

Bij Supventure kun je terecht voor het huren van suppen en het materialen hiervan. Naast de verhuur geeft Supventure ook lessen. Hierdoor hoef je de kneepjes van het vak niet zelf te leren. De instructeurs bij Supeventure helpen je graag zodat jij het suppen snel onder de knie hebt, want iedereen kan suppen!

Ben je nu opzoek naar een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of schoolactiviteit? Dan heeft Supventure een leuke arrangementen.

Stand Up Paddling of Suppen in Aalsmeer

Zeilschool Aalsmeer

Je verwacht het misschien niet. Naast dat je bij bij Zeilschool Aalsmeer zeilboten, kano’s en sloepen kunt huren, kun je hier ook terecht voor het huren van een sup. Als je het suppen nog niet zo goed onder de kin hebt, biedt Zeilschool Aalsmeer ook een leuke clinic aan. Zo leer je hoe je makkelijk op de sup kan gaan staan en hoe je jouw evenwicht kunt bewaren. Heel leerzaam voor als je een beginner bent!

Sup huren op de Westeinderplassen

Westeinder Water Experience

Aalsmeer bewonderen vanaf de Westeinderplassen? Dit kan zeker bij Westeinder Water Experience. Huur een sup en kijk je ogen uit. Suppen is puur ontspannen. Naast dat het goed is voor je gemoedsrust werk je ook aan een betere conditie en evenwicht. Een leuk en sportief uitje!

Wil je voor een langere tijd een sup huren om bijvoorbeeld mee op vakantie te nemen? Dit is zeker mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden via info@kemperswatersport.nl

Houd je hoofd koel tijdens de hittegolf in Aalsmeer
Foto: Supventure Sunset Westeinderplassen

Heb jij gelijk al contact opgenomen met een van deze bedrijven om het supavontuur aan te gaan? Het is weer eens wat anders dan een sportschool en daarom raden wij het zeker aan. Aalsmeer is er ook de perfecte plek voor met de mooie wateromgeving.

Heb je een mooie foto van het suppen gemaakt? Deel hem op social media met #VisitAalsmeer