Suppen en supverhuur op de Westeinderplassen

Sup huren op de Westeinderplassen

De laatste jaren is suppen een enorm populaire watersport geworden. Je ziet dan ook steeds meer mensen suppen op de Westeinderplassen. Het is een superleuke en sportieve activiteit om samen met vrienden of familie te doen. Helemaal met lekker weer! Maar hoe simpel het ook lijkt, het kan soms best uitdaging zijn om te blijven staan op het sup-board. Daarom geven je hier wat tips voor plekken waar je terecht kunt voor sup-lessen en de verhuur van een sup-board.

Supventure Aalsmeer

Bij Supventure kun je terecht voor het huren en kopen van sup-boards en alle toebehoren. Naast de verhuur kun je bij Supventure in Aalsmeer ook verschillende soorten lessen volgen. Perfect voor beginners, of als je je skills wilt verbeteren. De instructeurs bij Supventure helpen je graag zodat jij het suppen snel onder de knie hebt, want zoals ze zelf zeggen: iedereen kan suppen!

 

Stand Up Paddling of Suppen in Aalsmeer

Zeilschool Aalsmeer

Naast de verhuur van zeilboten, kano’s en sloepen, kun je bij Zeilschool Aalsmeer ook terecht voor het huren van een sup. Daarnaast biedt Zeilschool Aalsmeer ook een leuke clinic aan. Zo leer je hoe je makkelijk op de sup kan gaan staan en hoe je je evenwicht het beste kunt bewaren. Leuk en leerzaam, voor jong en oud.

 

Suppen, duurzame watersport op de Westeinderplassen in Aalsmeer
Credits: Joyce Goverde

Westeinder Water Experience

Bij Westeinder Water Experience kun je ook terecht voor het huren van een sup-bopard. Ook is het mogelijk om hier sup-boards te huren voor langere tijd, bijvoorbeeld om mee te nemen op vakantie. Informeer naar de mogelijkheden bij Westeinder Water Experience, onderdeel van Kempers Watersport.

 

Houd je hoofd koel tijdens de hittegolf in Aalsmeer
Foto: Supventure Sunset Westeinderplassen