Supventure Aalsmeer

Stand Up Paddling of Suppen in Aalsmeer

Supventure Aalsmeer

Staand op een surfplank rustig de Westeinderplassen verkennen? Supventure is de plek voor suppen in Aalsmeer.

Contact

Ontspannen peddelen over de Westeinderplas

Staand op een surfplank rustig de Westeinderplassen verkennen? Lekker op eigen tempo en zonder al teveel inspanning over het water peddelen? Supventure is de plek voor suppen in Aalsmeer. Bij Supventure Aalsmeer maak je kennis met deze populaire watersport. De ideale gelegenheid daartoe is bijvoorbeeld (tijdens het seizoen) iedere donderdagavond tijdens de wekelijkse Opstapavond, op het Surfeiland in Aalsmeer.

Stand Up Paddling Aalsmeer

Suppen staat voor Stand Up Paddling, dat in korte tijd is uitgegroeid tot een populaire en volwaardige watersport. Een ‘stand up paddler’ was enkele jaren terug nog een bezienswaardigheid op de Westeinderplassen, maar maakt nu onderdeel uit van onze plaatselijke watersport. Steeds meer mensen peddelen voort op de brede en stabiele boarden, meestal vanaf het Surfeiland Aalsmeer. Maar andere uitstapjes naar onder andere het Amsterdamse Bos zijn zeker ook mogelijk.

Arrangementen Supventure

Supventure Aalsmeer verzorgt naast individuele lessen ook groepsarrangementen en clinics. Want suppen in je eentje is leuk, maar in groepen nog veel leuker. Dus met collega’s, vrienden, vriendinnen of met kinderfeestjes eens iets heel anders doen? Boek dan een groepsarrangement bij Supventure voor een sup-tocht over de Westeinderplassen, gevolgd door een gezellige borrel en/of barbecue. Een compleet verzorgd diner is ook mogelijk, op het terras van het naastgelegen restaurant. Met uitzicht op het water en alles wat zich daar afspeelt. En wie liever een eigen plek opzoekt om te picknicken, kan gevulde tassen laten afleveren op de gewenste locatie.

Contact

Supventure Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20,
4131 GA, Aalsmeer