Kempers Watersport Aalsmeer

Kempers Watersport Aalsmeer

Op zoek naar een plek om een boot te kopen, of je eigen boot te verkopen of laten onderhouden? Kempers Watersport in Aalsmeer verzorgt het allemaal. Hier kun je jouw boot met een gerust hart achterlaten voor een opknapbeurt en onderhoud.

Contact

Ervaren vakmensen bij Kempers Watersport

Met de boot de Westeinderplassen op en zorgeloos genieten op het water? Dan heb je ervaren vakmensen nodig goed onderhoud kunnen uitvoeren. Kempers Watersport in Aalsmeer is de vertrekhaven voor alles wat met varen te maken heeft. Een full-service jachthaven met een eigen watersportwinkel, gratis parkeerplaatsen, en een restaurant aan het water.

Dit enorme watersportbedrijf – met 500 ligplaatsen en winterstalling – heeft alle kennis en ervaring in huis om plezier en ontspanning op het water mogelijk te maken.

 

Aquacabin bij Kempers Watersport: slapen op het water in Aalsmeer

Verkoop en onderhoud

Bij Kempers Watersport kun je boten kopen en verkopen. Ze hebben een groot aanbod nieuwe boten en tweedehands boten. Kempers Watersport is een echte expert in boten met ruim 45 jaar ervaring. Als  gecertificeerde jachtmakelaars kennen zij de fijne kneepjes van het vak. Je kunt er ook je boot laten maken wanneer je schade hebt. Preventief onderhoud wordt hier ook vakkundig uitgevoerd, zodat je zonder zorgen het water op kunt.

 

Kempers Watersport

Watersportwinkel bij Kempers Watersport Aalsmeer

Kempers Watersport Aalsmeer heeft een eigen watersportwinkel met een onderdelen shop en een ruim assortiment aan watertoys, accessoires, en onderdelen. Of je nu dringend iets voor de boot nodig hebt of gewoon even rond wilt kijken, je bent hier altijd welkom. Zoek je iets specifieks? Vraag het dan aan een medewerker, de meeste items kunnen ook speciaal worden besteld.

 

Kempers Watersport
Contact

Kempers Watersport Aalsmeer
Herenweg 100
1431 GX Aalsmeer