Kempers Watersport Aalsmeer

Kempers Watersport Aalsmeer

Boot kopen, verkopen of laten onderhouden? Kempers Watersport in Aalsmeer verzorgt het allemaal. Hier kun je jouw boot met een gerust hart achterlaten voor een opknapbeurt en onderhoud.

Contact

Ervaren vakmensen bij Kempers Watersport

Geen zorgen over je boot en met de juiste hulp lekker de Westeinderplassen op of andere wateren? Dan heb je ervaren vakmensen nodig die leven voor boten en schepen. Mensen die watersport ademen. Kempers Watersport Aalsmeer is de vertrekhaven voor alles wat met boten en schepen te maken heeft. Een fullservice jachthaven met een eigen watersportwinkel en een restaurant aan het water.

Kempers Watersport helpen ze je het water op of eraf, wanneer je hebt besloten een boot, schip of jacht te verkopen. Dit waterbedrijf – met 500 ligplaatsen en winterstalling – heeft alle kennis en ervaring in huis om plezier en ontspanning op het water mogelijk te maken.

Aquacabin bij Kempers Watersport: slapen op het water in Aalsmeer

Boten kopen, verkopen en onderhouden

Je bent hier aan hét juiste adres voor de koop en verkoop van boten, gebruikt en nieuw. Niet alleen als beëdigd en gecertificeerd jachtmakelaar, maar ook als dealer van geselecteerde topmerken in verschillende categorieën in de markt van de gemotoriseerde watersport. Dat vakmanschap heeft de familie Kempers al vele decennia in de vingers. Bovendien kun je bij Kempers Watersport je boot laten onderhouden in een periode dat je niet gaat varen, zodat je er weer optimaal plezier van hebt wanneer je het water weer opgaat. En je boot bij Kempers Watersport Aalsmeer stallen? Dat behoort ook tot de mogelijkheden.

Watersportwinkel bij Kempers Watersport Aalsmeer

Kempers Watersport Aalsmeer heeft een eigen watersportwinkel met een onderdelen shop en een ruim assortiment van Jobe artikelen.. En wie bij de familie Kempers aanmeert, hoeft de winkel niet eens binnen, omdat er een speciale boodschappenwagen langskomt in de haven.

Contact

Kempers Watersport Aalsmeer
Herenweg 100,
1431 GX, Aalsmeer