Zeilschool Aalsmeer

Zeilen Aalsmeer: Zeilschool Aalsmeer

Zeilschool Aalsmeer

Zeilen in Aalsmeer doe je bij Zeilschool Aalsmeer. Dit is een veilige en betrouwbare zeilschool met een rijk aanbod van lessen en boten verhuur. Een plek in Aalsmeer waar professionaliteit, wederzijds respect en gezelligheid hand in hand gaan. Dus wil jij leren zeilen bij een ervaren, professionele en gezellige zeilschool? Of ben je op zoek naar een locatie aan de Westeinderplassen voor het huren van een boot, board of kano? Zeilschool Aalsmeer is een begrip in de regio, met voor ieder wat wils.

Contact

Zeilen in Aalsmeer bij Zeilschool Aalsmeer

De zeilschool is een professionele CWO, NPJ, VDWS school voor zeilen, surfen, suppen en catamarans met goed opgeleide en enthousiaste instructeurs. De veelzijdige vloot bestaat uit 120 boten en meer dan 18 bootsoorten. Naast het uitgebreide aanbod van zeillessen en surflessen voor volwassenen en jeugd verhuurt Zeilschool Aalsmeer motor- en zeilboten, kano’s, windsurf- en supboards.

En voor de echte diehards heel belangrijk: verhuur en lessen gaan door totdat de Westeinderplassen dichtgevroren is. Verder zijn bedrijven en particulieren die een feestje met watersportactiviteiten willen organiseren, hier aan het juiste adres. De zeilschool verzorgt heel graag verjaardagen, kinderpartijtjes, (bedrijfs)feesten en andere kleinschalige evenementen.

Zeilen Aalsmeer: Zeilschool Aalsmeer

Contact

Zeilschool Aalsmeer
Kudelstaartseweg 64
1433 GK Aalsmeer