9x gezellige terrassen in Aalsmeer

Terrassen in Aalsmeer

Een zonnig voorjaar en een heerlijk warme zomer! Hier hopen we natuurlijk op, zodat we ons weer kunnen versieren met vrolijke jurkjes, korte broeken en zonnebrillen. En natuurlijk een drankje in de hand op een gezellig terras. Schuif aan op een van de terrassen in Aalsmeer: van het knusse dorp tot uitzicht over de Westeinderplassen. Voor welke van deze ga jij?

1. Westeinder Paviljoen

Proef de Franse smaken met een moderne twist terwijl je uitkijkt over Aalsmeer’s trots: de Westeinderplassen. Op het (verwarmde) terras van het Westeinder Paviljoen geniet je van zowel op de warme als koude dagen van het uitzicht.

2. Wapen van Aalsmeer

Een sfeervol restaurant met gezellig terras waar je niet omheen kunt in bloemendorp Aalsmeer: het Wapen van Aalsmeer. Midden in het centrum, op steenworp afstand van Aalsmeer’s bekendste hotspots.

3. Café Op de Hoek

In Kudelstaart onderbreek je de fiets- of wandeltocht en strijk je neer in de zon op het terras. Café Op de Hoek staat namelijk voor gezelligheid en maakte een einde aan de café-loze periode van het Aalsmeerse dorp.

4. Brasserie Nieuwe Meer

Lekker aan het varen en is het tijd voor een lunch, borrel of diner? Meer dan aan bij Brasserie Nieuwe Meer in Aalsmeer. Een riant terras en uitzicht op de Westeinderplassen gegarandeerd!

5. Restaurant In de Zotte Wilg

Rond de bar, voor de open haard of op het terras: bij restaurant In de Zotte Wilg is het uitzicht ‘zot’. Of te wel, je kijkt al lunchend, borrelend en dinerend uit over de Westeinderplassen.

6. Proef en Meer

Hoe klinkt een proeverij met uitzicht op het water? Lekker smullen vanaf een dakterras, of binnen in een moderne setting? Dan is Restaurant Proef en Meer in Aalsmeer your place to be!

7. Restaurant The Beach

Klaar met het slechte weer en/of wil je uiteten met kinderen? Bij The Beach in Aalsmeer is het altijd zomer en het is het kindvriendelijkste restaurant van Amsterdam en omstreken.

8. Bar Bistro Joseph

Franse bistro, de Cote d’Azur, luxe allure van New York: bij Bar Bistro Joseph in Aalsmeer maak je een culinaire wereldreis tijdens lunch en diner. Heb je iets te vieren? Breng dan het terras van Bar Bistro Joseph op het water: stap aan boord van een luxe sloep.

9. Tuinhuis

Kom aanvaren en meer je boot aan, zet je fiets op slot of wandel door de Historische Tuin zo het Tuinhuis in. Hier ben je goed voor allerlei lekkers aan het water: van high tea tot lekkere lunch.