7x mooie locaties voor een zakelijk event

Studio's Aalsmeer

Op zoek naar een mooie locatie voor een zakelijke event? Op zoek naar een locatie die de gasten inspireert en waar ze het nog lang over zullen hebben? Aalsmeer kent velen plekken die aan alle wensen voldoen. Geïnspireerd door alles waar Aalsmeer om bekend staat: bloemen, water, maar óók televisie.

1. Studio’s Aalsmeer

Wil jij vergaderen in het oude kantoor van Joop van den Ende? Studio’s Aalsmeer is een locatie met een rijke geschiedenis. Uitgegroeid van veilinghuis voor bloemen tot het nationaal monument van nu, met daarin de tv-studio’s van Aalsmeer. Deze studio’s vormen tegenwoordig het perfecte decor voor zakelijke evenementen in Aalsmeer en een gezellige avond uit. Een unieke locatie die dankzij de ongekende faciliteiten past bij ieder evenement.

2. The Beach

The Beach staat bekend als dé indoor-strandlocatie van Nederland. Hier is het altijd zomer. Naast de vele trainings- en ontspanningsfaciliteiten voor topsporters en professionele begeleiding voor amateurverenigingen, is The Beach ook de ideale setting voor de combinatie ‘business and pleasure’. Een populaire sport- en horecagelegenheid voor teambuilding en zakelijke bijeenkomsten. In een monumentaal gebouw dat in ere wordt gehouden en zelfs is gerenoveerd.

3. Restaurant On The Rock

Restaurant On The Rock aan de Westeinderplassen is gezegend met een uniek uitzicht. Op de gehele locatie is ruimte voor 300 gasten. De loungezaal met privé terras leent zich perfect voor 120 gasten. Voor de ontvangst van 80 gasten is het terras en schelpenpad, direct aan het water, zeer geschikt. On The Rock is zo ingericht dat ruimtes vergroot of verkleind kunnen worden. Het is een event-locatie in Aalsmeer met talloze mogelijkheden in het hoogseizoen, maar ook buiten het watersportseizoen.

4. Brasserie Oevers

Brasserie Oevers staat bekend om het adembenemende uitzicht op de jachthaven en over de Westeinderplas. Een plek waarover je niet uitgepraat raakt. Het bovengedeelte van de brasserie is uitermate geschikt voor diners met maximaal dertig en borrels met ongeveer zestig personen.

Brasserie Cafe Oevers Aalsmeer
Brasserie Café Oevers

5. Arendshoeve

De Arendshoeve wordt ook wel ‘The Garden of Amsterdam’ genoemd. Dat heeft alles te maken met de overdekte, botanische tuin van enkele duizenden vierkante meters. Hier vind je speciale wanden van planten die de verschillende ruimtes scheiden. Een zakelijk event op een locatie als De Arendshoeve zal niet snel vergeten worden.

Evenementenlocatie Arendshoeve Aalsmeer

6. Proef en Meer

Hoe klinkt een proeverij met uitzicht op het water? Lekker smullen vanaf een dakterras, of binnen in een moderne setting? Restaurant Proef en Meer ligt aan de overs van de Westeinderplassen en beschikt over een aparte vergaderruimte.

7. Brasserie de Haven

Brasserie de Haven is een van de best bewaarde (en verborgen) geheimen van de Westeinderplassen. Sfeervol en fraai gelegen. Met een ruim terras aan het water en binnen een gezellige bar en open haard. Ideaal voor een zakelijk event met een informeel randje. En, ook niet onbelangrijk, met parkeerplek voor de deur.