7x mooie locaties voor een zakelijk event

Studio's Aalsmeer

Je wilt iets bijzonders regelen voor een zakelijke event? Een locatie die de gasten inspireert en waar ze het nog lang over zullen hebben. Aalsmeer kent talrijke plekken die aan alle wensen voldoen. Geïnspireerd door alles waar Aalsmeer om bekend staat: bloemen, water én televisie.

Studio’s Aalsmeer

Vergaderen in het oude kantoor van Joop van den Ende? Studio’s Aalsmeer is een locatie met een bijzonder rijke geschiedenis. Van een veilinghuis voor bloemen uitgegroeid tot het nationaal monument van nu, met daarin de tv-studio’s van Aalsmeer. Deze studio’s vormen tegenwoordig het perfecte decor voor zakelijke evenementen in Aalsmeer en een gezellige avond uit. Een unieke locatie die dankzij de ongekende faciliteiten past bij ieder type evenement.

The Beach

The Beach in – de oude bloemenveiling van Aalsmeer – staat bekend als dé indoor-strandlocatie van Nederland. Hier is het altijd zomer. Naast de vele trainings- en ontspanningsfaciliteiten voor topsporters en professionele begeleiding voor amateurverenigingen, is The Beach is ook de ideale setting voor de combinatie ‘business and pleasure’. Een populaire sport- en horecagelegenheid voor teambuilding en zakelijke bijeenkomsten. In een monumentaal gebouw dat in ere wordt gehouden en zelfs is gerenoveerd.

Restaurant The Beach in Aalsmeer

Westeinder Paviljoen

Gelegen aan de Westeinderplassen, is het Westeinder Paviljoen gezegend met een uniek uitzicht. Op de gehele locatie, aparte vergaderruimte en restaurant, is ruimte voor 300 gasten. De loungezaal met privéterras leent zich perfect voor 120 gasten. Voor de ontvangst van 80 gasten is het terras en schelpenpad, direct aan het water, zeer geschikt. Het Westeinder Paviljoen is zo ingericht dat het geen probleem is om ruimtes te vergroten of juist te verkleinen voor grote of juist intiemere evenementen. Het Westeinder Paviljoen is een event-locatie in Aalsmeer met talloze mogelijkheden, ook buiten het watersportseizoen.

Restaurant in Aalsmeer: Westeinder Paviljoen

Brasserie Oevers

Brasserie Oevers staat bekend om het adembenemende uitzicht op de jachthaven en over de Westeinderplas, zowel vanuit het restaurant als vanaf het riante terras. Een plek waarover je niet uitgepraat raakt. Het bovengedeelte van de brasserie is uitermate geschikt voor diners met maximaal dertig en borrels met ongeveer zestig personen.

Arendshoeve

De Arendshoeve wordt ook wel ‘The Garden of Amsterdam’ genoemd. Dat heeft alles te maken met de overdekte, botanische tuin van enkele duizenden vierkante meters, waar speciale plantwanden de verschillende ruimtes scheiden. Een evenementlocatie waar iedereen het nog lang over zal hebben.

Evenementenlocatie Arendshoeve Aalsmeer

Proef en Meer

Hoe klinkt een proeverij met uitzicht op het water? Lekker smullen vanaf een dakterras, of binnen in een moderne setting? Restaurant Proef en Meer ligt aan de overs van de Westeinderplassen en beschikt over een aparte vergaderruimte.

In de Zotte Wilg

Restaurant In de Zotte Wilg is een van de best bewaarde (en verborgen) geheimen van de Westeinderplassen. Sfeervol en fraai gelegen. Met een ruim terras aan het water. Binnen een gezellig bar en open haard. Ideaal voor informele borrels. En, ook niet onbelangrijk, met parkeerplek voor de deur.

Restaurant in Aalsmeer: In de Zotte Wilg