Dit zijn de 6 beste locaties voor een zakelijk event in Aalsmeer

Studio's Aalsmeer

Of je nu op zoek bent naar een mooie locatie voor een zakelijke event, een belangrijke business meeting of een gezellige inspiratiemiddag, in Aalsmeer vind je verschillende toplocaties. Alles komt samen in het bekende bloemendorp: de bloemenveiling, de waterrijke omgeving van de Westeinderplassen, en natuurlijk de televisiestudio's. Daarom is Aalsmeer dé plek bij uitstek voor een zakelijk event. Dit zijn de zes beste locaties voor een business event in Aalsmeer.

1. Studio’s Aalsmeer

Wist je dat je kunt vergaderen in het oude kantoor van Joop van den Ende? Studio’s Aalsmeer is een locatie met een rijke geschiedenis. Het terrein is uitgegroeid van veilinghuis voor bloemen tot het nationaal monument van vandaag, met daarin de tv-studio’s van Aalsmeer. Deze studio’s zijn tegenwoordig ook te huur voor zakelijke evenementen in Aalsmeer of voor een gezellige avond uit, bijvoorbeeld bij een jubileum of bruiloft. Een unieke locatie die dankzij de ongekende faciliteiten past bij ieder evenement.

2. The Beach

The Beach in Aalsmeer is het grootste overdekte indoor strand van Nederland, met drie tropische sporthallen en zes professionele beachvolleybalvelden. Hier is het altijd zomer! Naast de vele trainings- en ontspanningsfaciliteiten voor topsporters en professionele begeleiding voor amateurs, is The Beach ook de ideale locatie om een event te organiseren. Het bijbehorende restaurant is een populaire horecagelegenheid voor teambuilding en zakelijke bijeenkomsten.

3. Restaurant On The Rock

Een vergadering, personeelsfeest, netwerkborrel of een ander zakelijk evenement? De locatie van Restaurant On The Rock in Aalsmeer heeft alle benodigde faciliteiten en is ideaal voor uiteenlopende bijeenkomsten. Het restaurant aan de Westeinderplassen is een ware droom aan het water. De loungezaal met privé terras leent zich perfect voor een bijeenkomst met maximaal honderdtwintig gasten. Meer ruimte nodig? De gehele locatie heeft in totaal ruimte voor driehonderd gasten. On The Rock is zo ingericht dat ruimtes vergroot of verkleind kunnen worden, dus alles kan naar wens worden aangepast. Perfect voor een onvergetelijk zakelijk event!

4. Brasserie Oevers

Brasserie Café Oevers ligt aan de oever van de Westeinderplassen in het gezellige dorp Kudelstaart en staat bekend om het adembenemende uitzicht op de jachthaven. Het is een plek waarover je niet snel uitgepraat raakt. Het bovenste gedeelte van de brasserie is uitermate geschikt voor diners met maximaal dertig personen, of borrels met ongeveer zestig personen. Het heerlijke menu en het gastvriendelijke personeel zorgen absoluut voor een succesvol event.

Brasserie Cafe Oevers Aalsmeer
Brasserie Café Oevers

5. Arendshoeve

De groene evenementenlocatie De Arendshoeve wordt ook wel “The Garden of Amsterdam” genoemd. Dat heeft alles te maken met de overdekte botanische tuin van enkele duizenden vierkante meters. Tussen alle planten waan je je midden in de natuur. Een zakelijk event op een locatie als De Arendshoeve zal niet snel vergeten worden! De ligging vlakbij Amsterdam, voldoende parkeergelegenheid en prachtige plantendecoraties zorgen ervoor dat dit een geliefde locatie is voor zakelijke events in Aalsmeer.

Evenementenlocatie Arendshoeve Aalsmeer

6. Brasserie de Haven

Bij Brasserie de Haven kun je een gezellige zakelijke lunch organiseren. Deze brasserie aan het water van de Kleine Poel is een van de best bewaarde geheimen aan de Westeinderplassen. Sfeervol en fraai gelegen. Met een ruim terras aan het water en binnen een gezellige bar en open haard is deze plek perfect tijdens elk seizoen. Ideaal voor een zakelijk event met een informeel randje. En, ook niet onbelangrijk, met parkeerplek voor de deur én op loopafstand van het centrum van Aalsmeer!