Arendshoeve

Evenementenlocatie Arendshoeve Aalsmeer

Arendshoeve, The Garden of Amsterdam

The Garden of Amsterdam. We hebben het over Arendshoeve in Aalsmeerderbrug, vlak bij Aalsmeer. Deze tuin is een van de meest authentieke evenementenlocaties van Nederland door de groene beleving met duurzame en positieve invloeden. Van zakelijk tot privé! Met de perfecte sfeer, flexibiliteit en bereikbaarheid. 

Contact

Groene evenementenlocatie Aalsmeer

Dit heeft alles te maken met de overdekte en botanische tuin van enkele duizenden vierkante meters. Speciale plant wanden scheiden de verschillende ruimtes. Dat maakt de Arendshoeve bijzonder geschikt voor niet alleen feesten en partijen, maar zeker ook voor zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen, themabijeenkomsten en heisessies.

Bezoekers van deze veelzijdige evenementenlocatie komen in de groene setting helemaal tot rust. Dat zorgt onder de gasten voor een informele sfeer. Het bijzondere van deze locatie is ook de flexibiliteit van de ruimtes; de mogelijkheden lopen uiteen van een plenaire bijeenkomst voor vele honderden gasten tot een bescheiden workshop vanaf vier mensen. Bijkomend voordelen van deze locatie zijn de ruim 400 gratis parkeerplaatsen en de bijzonder goede bereikbaarheid, op korte afstand van Schiphol.

Hart voor mens en omgeving

Voor De Arendshoeve is maatschappelijk verantwoord ondernemen een manier van leven. De duurzame ijsbaan Antarctica is daar een mooi voorbeeld van. Hier zijn diverse arrangementen met schaatsworkshops mogelijk en er zijn regelmatig ijs-theatershows te bewonderen. De duurzaamheid van de ijsbaan schuilt in het feit dat het maken van ijs energie genereert die de Arendshoeve gebruikt om de aangrenzende kas te verwarmen.

Van een modeshow voor mensen met een beperking en een concert voor ouderen tot de sponsoring van fundraisers. De Arendshoeve heeft hart voor de mens en haar omgeving en werkt dan ook samen met organisaties als het Rode Kruis en diverse Rotary-organisaties om evenementen te organiseren voor mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken.

Kwekerij van exclusieve planten

De betere bloemisten, tuincentra en designers weten de Arendshoeve te vinden voor bijzondere en exclusieve planten, gekweekt in de eigen kas. Echte nicheproducten die via gespecialiseerde, groothandelaren, plantenexporteurs en webwinkels door heel Europa worden verspreid, en zelfs Japan bereiken.

Contact

Arendshoeve
Aalsmeerderdijk 438,
1436 BL, Aalsmeerderbrug