7x jachthavens in Aalsmeer

Jachthaven Aalsmeer

Ben jij de trotste eigenaar van een boot of ben je gek op varen? Aalsmeer is een waterrijk gebied en naast de Westeinderplassen vind je er ook heel veel havens waar je aan kunt meren of jouw boot kunt stallen. Een boot huren is ook mogelijk bij de meeste jachthavens. Wel zo fijn in het hoogseizoen wanneer de zon zich lekker vaak laat zien. We zetten 7 jachthavens in Aalsmeer voor je op een rij.

1. Jachthaven 't Drijfhuis

Jachthaven ’t Drijfhuis ligt aan Brasserie de Haven. Een heerlijke plek om aan te meren en te genieten van Aziatisch georiënteerde gerechten. Dit jachthuis ligt aan de kleine poel en heeft een geweldig uitzicht.

2. Jachthaven Recreatiepark Aalsmeer

Deze jachthaven ligt aan de Westeinderplassen, omringt door de natuur. Een hele fijne plek want hier ben je even weg van alle drukte. Wil je varen combineren met een kampeerbeleving? Dan ben je hier op de juiste plek. Ze hebben ligplaatsen met een privé graslandje en je kunt hier kamperen met je eigen tent. Bij Recreatiepark Aalsmeer komt alles samen: slapen, varen en genieten!

3. Jachthaven Stenhuis

Ook Jachthaven Stenhuis ligt aan de Westeinderplassen. Er is hier genoeg plek voor jouw boot met heel veel faciliteiten voor de zomer, maar ook de winter zoals een overdekte winterstalling en alle mogelijkheden voor onderhoud. Verder vind je er ook o.a. een sanitairgebouw, een jollensteiger, speeltuin en supverhuur.

4. Jachthaven De Oude Werf

Jachthaven ‘De Oude Werf’ is direct gelegen aan de Westeinder Plassen. Ten zuidwesten van Amsterdam en ongeveer 10 minuten lopen vanaf het centrum van Aalsmeer. via de jachthaven huur je recreatie arken het hele jaar door. Of je nu voor de zwoele zomeravonden of de stille natuur tijdens de wintermaanden gaat.

5. Jachthaven Dragt

Deze jachthaven heeft verschillende voorzieningen die het voor jou mogelijk maken om te genieten van de weidse Westeinderplassen, smalle slootjes, vele eilanden en prachtige uitzichten. Zo huur je hier een sloep, meer jij je boot aan, huur je een eiland en shop je in de watersportwinkel.

6. Watersportvereniging Nieuwe Meer

De jachthaven is alleen bereikbaar per boot en ligt in een rustige hoek van de Kleine Poel. Het is een populaire jachthaven voor watersporters die zowel over de Westeinderplassen als de Staande Mastroute varen.

7. Jachthaven Kempers Watersport

Geen zorgen over je boot en met de juiste hulp lekker de Westeinderplassen op of andere wateren? Dan heb je ervaren vakmensen nodig die leven voor boten en schepen. Mensen die watersport ademen. Kempers Watersport Aalsmeer is de vertrekhaven voor alles wat met boten en schepen te maken heeft. Een fullservice jachthaven met een eigen watersportwinkel en een restaurant aan het water. Midden in de Randstad, maar toch vol rust en natuur. Bij deze jachthaven huur je ook boten en slaap je in de haven in een Aquacabin.

Aquacabin bij Kempers Watersport: slapen op het water in Aalsmeer