Jachthaven Stenhuis

Jachthaven Stenhuis

Jachthaven Stenhuis

Jachthaven Stenhuis laat je met trots zien wat de watersport en het buitenleven in Aalsmeer zo leuk maakt. Je vind hier een jachthaven aan de Westeinderplassen, met ligplaatsen, winterstalling en plek voor onderhoud.

Contact

Jachthaven Stenhuis in Aalsmeer

Jachthaven Stenhuis is een allround watersportbedrijf met een goede sfeer en uitstekende voorzieningen, opgericht in 1949 door Jan Stenhuis aan het einde van de Uiterweg. Toen alleen nog woonarken en een loods voor het opslag van hout en gereedschap.

In 1956 werd er een nieuw stuk grond gekocht, een steiger getimmerd, een buitenloods gebouwd en weekendarken verhuurd. Kajuitboten voor Amerika werden hier in het kader van het Marshallplan gebouwd. Jachthaven Stenhuis was geboren en heeft zich over de jaren heen flink uitgebreid.

De jachthaven bestaat uit twee havens met in totaal 265 ligplaatsen met eigen zijsteiger en toegang tot een stroompunt. Net als de jachthaven zelf zijn ook de steigers goed onderhouden en inmiddels grotendeels vernieuwd door gerecyclede kunststof planken op stalen palen. De Nieuwe haven ligt aan een groot grasveld met daaromheen ligplaatsen van verschillende afmetingen. Er is zelfs een speeltuin aanwezig voor de kids!

 

Jachthaven Stenhuis

Onderhoud en service

Jordy Brouwer is de expert in schilderwerken bij Jachthaven Stenhuis, en zijn collega Arnaud Brouwer is sinds 1998 gecertificeerd voor het keuren van gasinstallaties. Deze namen vertegenwoordigen de passie en het vakmanschap dat al 70 jaar sterk staat bij Jachthaven Stenhuis.

Of je nu je boot wilt laten schilderen, een vuilwatersysteem wilt installeren, of simpelweg advies nodig hebt over welk onderhoud het beste is voor jouw vaartuig, het team staat altijd klaar. En wil je zelf aan de slag met je boot? Geen probleem! Na een kort overleg kun je gebruik maken van hun faciliteiten en materieel. Zo wordt het werken aan je boot niet alleen efficiënt, maar ook enorm gezellig.

 

Jachthaven Stenhuis
Contact

Jachthaven Stenhuis
Uiterweg 417a
1431 AM Aalsmeer