Slapen in de haven

Aquacabin bij Kempers Watersport: slapen op het water in Aalsmeer

Slapen in de haven

Wakker worden met de rustgevende geluiden van watervogels? Duik dan een paar nachten in de Aquacabin van Kempers Watersport. Dat is slapen op het water in Aalsmeer.

Contact

Slapen in de aquacabin van Kempers Watersport

Het dagelijks leven even achter je laten tijdens de mooie avonden langs de Westeinderplassen? Wakker worden met de rustgevende geluiden van watervogels? Duik dan een paar nachten in de Aquacabin van Kempers Watersport. Dat is slapen op het water in Aalsmeer.

Paradijs voor natuurliefhebbers en watersporters

Vanuit Jachthaven Kempers Watersport kun je de eilanden tussen Aalsmeer en Leimuiden ontdekken. Leimuiden grenst aan het Groene Hart en in het noorden gloort de wereldstad Amsterdam, op korte afstand. En last but not least: de Westeinderplassen staat bekend als een paradijs voor natuurliefhebbers en watersporters. Bij Kempers Watersport kun je dan ook van alles huren om te ontspannen of te sporten op het water; van sloepen en kano’s tot sup-boards tot funboards.

Slapen op het water in Aalsmeer

Overnachten in een Aquacabin van Kempers Watersport betekent niet zomaar slapen op het water in Aalsmeer. Je geniet er van de gezellige bedrijvigheid in jachthaven en het schitterende uitzicht over de Westeinderplassen. De Aquacabin is een gezellig waterhuisje voor vier personen, waar je zowel binnen als buiten heerlijk kunt ontspannen. Binnen zijn twee geschakelde slaapkamers, met in een daarvan een stapelbed. Verder beschik je in de Aquacabin over een badkamer met douche en toilet, een open keuken en een gezellige woon- en eetkamer.

Aquacabin bij Kempers Watersport: slapen op het water in Aalsmeer

Aquacabin van Kempers Watersport

De Aquacabin heeft maar liefst twee terrassen. De eerste is via openslaande deuren verbonden aan de woonkamer. Hier kun je heerlijk ontspannen in het speciaal ontworpen doezelnet. En dan vind je óp de Aquacabin nog een ruim dakterras, waar je vanuit een comfortabele loungeset kunt wegdromen bij het prachtige, vrije uitzicht over de Westeinderplassen.

Aquacabin bij Kempers Watersport: slapen op het water in Aalsmeer

Contact

Slapen in de haven
Herenweg 100,
1431 GX, Aalsmeer