Koop meer lokaal en dineer in Aalsmeer

Meer lokaal kopen is áltijd een goed idee. Toch benadrukken we graag hoe waardevol het is voor de Aalsmeerse ondernemers om ze juist nu extra te steunen. De horecagelegenheden hebben zo goed als kon ingespeeld op de steeds veranderende maatregelen. Je kunt deze 4 ondernemers extra steunen door een tafeltje te reserveren voor het diner tot 17.00 uur. Koop meer lokaal en dineer in Aalsmeer.

1. De Oude Veiling

De Oude Veiling in Aalsmeer heeft voor iedereen wat te bieden. Wil je een boek lenen, een kopje koffiedrinken of informatie vinden over de historie van Aalsmeer? Bij De Oude Veiling vind je het. Deze huiskamer is niet zomaar een huiskamer, want het geeft invulling op sociaal, cultureel, educatief en maatschappelijk vlak.

Het is een plek van samenkomen, waar je een warme drank, goed glas wijn of een speciaal bier drinkt. Terwijl je dat doet kan je bijvoorbeeld een boek lezen of gezellig bijkletsen. Je kan bij de Oude Veiling in Aalsmeer zelfs dineren, ook met kinderen die in de kinderhoek kunnen spelen. De huiskamer van Aalsmeer heeft een gevarieerde menukaart, van biefstuk tot aan een vegetarische, pittige curry.

2. Restaurant Oh!

Restaurant Oh! ligt in de winkelstraat Ophelialaan in Aalsmeer. In de herfst- en wintermaanden is het hierbinnen extra gezellig dankzij het knetterende haardvuur. In de keuken van dit restaurant is het koken met verse producten en biologische producten vanzelfsprekend. Ook aan jonge gasten is gedacht, met gerechten van de normale kaart in kleine porties.

Eet je liever thuis? Restaurant Oh! biedt de mogelijkheid om te bestellen. Ze hebben nu ook een speciaal XXL bezorg/afhaalmenu’s met onder andere een carpaccio XXL. Geef je bestelling door via 0297 785 793. De afhaaltijden zijn in overleg.

3. Wapen van Aalsmeer

In het oude centrum van Aalsmeer kun je niet om het Wapen van Aalsmeer heen. Dit sfeervolle restaurant en het viersterren familiehotel van de familie Arkesteijn vormen een waar begrip in het bloemendorp.

Ze hebben het restaurant aan het begin van de coronacrisis aangepast waardoor je hier op veilige afstand kunt dineren met je geliefde of met ander fijn gezelschap. Ze hebben een kaart met heerlijke, gevarieerde gerechten en ook met een speciaal dieetverzoek toveren ze iets bijzonders voor je op tafel.

Wil je de avond echt compleet maken? Boek dan een overnachting in het hotel. We beloven dat het ontbijt de volgende ochtend niet zal teleurstellen!

4. Brasserie de Haven

Met een knipoog naar Azië serveert Brasserie de Haven internationaal georiënteerde gerechten zoals spicy chicken, beef tataki, thom kha kung soep, yakitori, saté en black tiger gamba’s. Ze hebben een uitgebreide kaart waar iedereen van kan genieten. Zo serveren ze ook vegetarische noodels en ravioli.

Voor de zomer van 2020 opende Brasserie de Haven haar deuren op een prachtige plek aan het water. Het was hier heerlijk vertoeven met je gezicht in de zon. Nu de herfst haar intrede heeft gemaakt en we langzaam naar de winter toe gaan, is dit het ideale moment om de openhaard binnen op te zoeken. Onder het genot van een wijntje, het hartelijke personeel en een lekker hapje geniet je hier heerlijk met jouw favoriete gezelschap. Een avondje uit dat voelt als een cadeau.

Benieuwd welke horeca er nog meer in Aalsmeer zit? Op Visit Aalsmeer vind je alle restaurants. Laat je inspireren en Koop Meer Lokaal.

Mis je een restaurant op Visit Aalsmeer? Stuur ons een mailtje naar visitaalsmeer@gmail.com

Brasserie de Haven

Café Op de Hoek

Café Op de Hoek is in korte tijd een begrip geworden in Kudelstaart. Het café is zes dagen in de week open en alleen op maandag gesloten. Café Op de Hoek heeft zich vanaf het begin bewezen als een aanvulling op het bestaande horeca aanbod van Kudelstaart. Een ongedwongen omgeving, waar gezelligheid en laagdrempeligheid de klok slaat.

 

Bestel nu je eten bij Café Op de Hoek vanaf 14:00 uur op het nummer 0634601772!

Horeca Kudelstaart: Café De Hoek
Cafe op de Hoek