Restaurant De Oude Veiling

De Oude Veiling Aalsmeer

Restaurant De Oude Veiling

De Oude Veiling wordt ook wel "de huiskamer van Aalsmeer" genoemd. Ooit onderdeel van de grootste bloemenveiling ter wereld en nu omgetoverd tot restaurant.

Contact

De huiskamer van Aalsmeer

Wanneer je door de Marktstraat in Aalsmeer wandelt, stuit je op een adembenemend historisch pand: Restaurant De Oude Veiling. Het staat bekend als dé huiskamer van Aalsmeer. Een plek waar je gezellig kunt lunchen, borrelen, of waar je ’s avonds aan kunt schuiven voor een heerlijk diner.

Maar dat is nog niet alles. Of je nu zin hebt in een inspirerende dag, nieuwe mensen wilt ontmoeten in de Bibliotheek of cultuur wilt opsnuiven bij Het Cultuurpunt, dit is dé plek. De Oude Veiling ligt centraal, op slechts 5 minuten van Schiphol Rijk, de Bloemenveiling Aalsmeer en Amstelveen.

 

De Oude Veiling Aalsmeer

Meer dan alleen een restaurant

Maar De Oude Veiling is zoveel meer dan alleen een restaurant. Het is een cultureel centrum, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1912. Vroeger was dit de plek van ‘s werelds grootste bloemenveiling! In 2018 heeft de gemeente Aalsmeer besloten dit juweeltje nieuw leven in te blazen. Ze hebben het pand getransformeerd tot een centrum waar sociaal, cultureel, educatief en maatschappelijk samenkomen. Naast het restaurant vind je er een bibliotheek, cultuurorganisatie, en een leer- en werkcentrum.

Zoek je een plek voor een vergadering, feest, of theatervoorstelling? Dan heeft De Oude Veiling verschillende zalen die je kunt huren, elk met zijn eigen unieke sfeer. Informeer naar de mogelijkheden!

 

De Oude Veiling Aalsmeer
Contact

Restaurant De Oude Veiling
Marktstraat 19
1431 BD Aalsmeer

Openingstijden
Woensdag, donderdag en zondag van 11:30 tot 00:00.
Vrijdag en zaterdag van 11:30 tot 01:00.