De Oude Veiling Aalsmeer

De Oude Veiling

De Oude Veiling Aalsmeer

Welkom in de huiskamer van Aalsmeer. De plek voor ontmoetingen en ontplooiingen. Bij De Oude Veiling kun je terecht voor cultuur en een heerlijke maaltijd. Hier voelt iedereen zich welkom.

Contact
De Oude Veiling

Cultureel centrum en restaurant

De Oude Veiling in Aalsmeer werd tot 1927 De Veiling genoemd en was onderdeel van het ontstaan van de grootste bloemenveiling ter wereld. Vandaag de dag wordt dit de huiskamer van bloemendorp Aalsmeer genoemd. Toeval bestaat niet. Deze huiskamer werd omgetoverd tot een verenigingsgebouw voor jong en oud, voor ontmoetingen en ontplooiing. Tel daar anno nu een bibliotheek, cultureel centrum en restaurant bij op. Een plek waar iedereen zich thuisvoelt. De Oude Veiling is namelijk een kindvriendelijk restaurant met een hoekje speciaal voor de jonge bezoekers. 

Oude Veiling

Huiskamer van Aalsmeer

De Oude Veiling in Aalsmeer heeft voor iedereen wat te bieden. Wil je een boek lenen, kopje koffie drinken of informatie vinden over de historie van Aalsmeer? Bij De Oude Veiling vind je het. Deze huiskamer is niet zomaar een huiskamer, want het geeft invulling op sociaal, cultureel, educatief en maatschappelijk vlak. Zo worden er activiteiten georganiseerd, zoals (stijl)danslessen, pop quizes en muziekoptredens. Het Cultuurpunt biedt een podium om kennis te delen door middel van cursussen, exposities, voorstellingen en clinics.

Restaurant De Oude Veiling

Moniek en Tom zijn twee horeca-experts met liefde voor Aalsmeer en met hun gastvrijheid creëren zij binnen de huiskamer van Aalsmeer een sfeervol restaurant. Het is een plek van samenkomen, waar je een warme drank, goed glas wijn of een speciaalbier drinkt. Terwijl je dat doet kan je bijvoorbeeld een boek lezen of gezellig bijkletsen. Je kan bij de Oude Veiling in Aalsmeer zelfs dineren, ook met kinderen die in de kinderhoek kunnen spelen. De huiskamer van Aalsmeer kent een gevarieerde menukaart.

De Oude Veiling Aalsmeer

Bibliotheek Aalsmeer

De Oude Veiling van Aalsmeer heeft een open verbinding met de bibliotheek. Laat je hier inspireren en adviseren door de vrijwilligers. Ook in de bibliotheek worden activiteiten georganiseerd, zoals het Taalcafé waarbij men kan oefenen met de Nederlandse taal, cursussen voor digitale vaardigheden en lessen over leesplezier en mediawijsheid aan schoolklassen.

Contact

De Oude Veiling Aalsmeer
Marktstraat 19,
1431 BD, Aalsmeer

Openingstijden
Woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 22:00