Hapje eten bij restaurants Westeinderplassen

Na een mooie fiets- of wandeltocht een lekker bakje koffie halen bij een van de restaurants aan de Westeinderplassen? Dan kan! Voor een lunchborrel of diner, het kan allemaal. Wij hebben een aantal restaurants aan de Westeinderplassen op een rijtje gezet waar jij lekker een hapje kunt eten of een drankje in het zonnetje kunt doen.

Ontdek onze favoriete restaurants aan de Westeinderplassen!

Ben je benieuwd naar de beste cafés en restaurants rondom de Westeinderplassen? Lees dan verder in dit artikel waarin we tips voor je op een rij hebben gezet.

On the Rock

On the Rock is een gezellig restaurant waar je terecht kunt voor een lunch, borrel of diner. On the Rock staat bekend om zijn unieke locatie aan het water. Houd je van de Franse keuken? Dan is On the Rock, the place to be! Hier serveren ze namelijk Frans georiënteerde gerechten met een internationale en moderne twist. Ze gebruiken ingrediënten van lokale leveranciers. Kortom een mooie plek om eens langs te gaan.

Restaurant On The Rock aan de Westeinderplassen

Brasserie de Haven

Een mooie gelegenheid om de smaak van internationale gerechten te proeven met een knipoog naar Azië. Brasserie de Haven ligt aan de oevers van de Kleine Poel. Je hebt een mooi uitzicht over het water. Je kunt hier terecht voor een lunch of diner. Houd jij van sushi? Dan ben je bij Brasserie de Haven aan het juiste adres.

Jeff en Steve

Dit leuke plekje ligt in de jachthaven van Kempers. Je hebt daarom ook mooi uitzicht over de jachthaven en het water. Bij Jeff en Steve kun je genieten van één van de populaire zelf samengestelde driegangenmenu’s. Daarnaast kun je ook gewoon à la carte eten bij Jeff en Steve.

Café op de Hoek

Wil jij naar een café aan de Westeinderplassen? Ga dan naar Café op de Hoek. Nadat Kudelstaart tussen 1982 en 2016 Café-loos is geweest opende Café Op de Hoek haar deuren. Het is een café waar je dorpsgenoten kunt ontmoeten onder het genot van een lekker drankje. Uiteraard heeft Café op de Hoek ook een mooi terras aan het water om te genieten van de mooie zonsondergang. 

Heb jij inspiratie voor eten aan de Westeinderplassen? Bij welk restaurants ga jij een keertje langs?

Horeca Kudelstaart: Café De Hoek
Cafe op de Hoek