Bij Jeff & Steve

Heerlijk eten wordt bij Jeff & Steve kunstzinnig geserveerd terwijl jij geniet van het uitzicht op de jachthaven en de Westeinderplassen. Kies je voor het driegangenmenu van Jeff of die van Steve? Beide stellen zij maandelijks een menu samen met een bijpassend bier- of wijnarrangement. 

“De carpaccio is een gerecht dat veel mensen kennen, maar hier geven ze er een andere draai aan door er oesterzwam en parmezaanse schuim aan toe te voegen”, schrijft een van de tevreden gasten over de creatieve keuken. Kiezen van het à la carte menu kan ook. 

Restaurant aan het water

Bij Jeff & Steve geniet je van culinaire verrassingen tijdens de lunch of diner, in een ontspannen sfeer en op een mooie locatie. Het restaurant in Aalsmeer is namelijk gelegen op het terrein van Jachthaven Kempers en vanaf het terras kijk je uit op de boten op de Westeinderplassen. Dus ook een fijne plek om aan te meren na een dag varen.

Jeff & Steve

Jeff en Steven zijn twee vrienden die vanaf maart 2019 hun droom hebben verwezenlijkt: hun eigen restaurant. Ervaring hebben zij opgedaan bij gerenommeerde restaurants in de omgeving. De mannen hebben passie voor de ambacht en dat blijkt volgens Aalsmeer Vandaag uit de zelfgemaakte Limoncello die standaard bij het nagerecht wordt geserveerd. Ook het recept die zijn kregen van een oude dame uit Venetië is populair: de choco-salami.