Borrelen in Aalsmeer

Bar Restaurant De Praam in Aalsmeer

Het is altijd tijd om lekker te gaan borrelen. In Aalsmeer heb je een vele gezellige plekjes waar je een goede borrel kan halen. Denk bijvoorbeeld aan een lekker biertje, cocktail of een glas wijn.

Genieten en lekker borrelen in Aalsmeer

Bar Restaurant De Praam

Bar Restaurant De Praam ligt in het centrum van Aalsmeer en is de plek om tot in de late uurtjes lekker te borrelen. Gezelligheid staat hier voorop en regelmatig gaan alle tafels hier aan de kant om lekker te dansen. Met een lekkere proeverij van voorgerechten heb je al snel een goede basis voor uren lang energie. Kies jij een biertje, wijntje of cocktail?

Joseph aan de Poel

Christiani is een van de mooie restaurants die gelegen is aan de Westeinderplassen. Vanaf het balkon kijk je uit met een heerlijke Italiaanse wijn, Espresso Martini of Aperol Spritz. Er is genoeg keuze in antipasti bij je borrel. Alle Italiaanse klassiekers die je maar kunt bedenken. En heb je echt trek gekregen? Bestel dan een pasta of versgebakken pizza uit de steenoven.

by Christiani Vino e Cibo

Brasserie de Haven

Bij Brasserie de Haven kun je genieten van het mooie uitzicht aan het water van de Kleine Poel. De brasserie heeft een terras aan het water waar je in de avond kan genieten van de mooie zonsondergang. Uitermate goed genieten van een lekker glaasje wijn of een cocktail. Op de kaart vind je een ruime keuze van sushi en Aziatische gerechtjes om lekker te delen! En is het wat minder weer, dan zit je binnen bij het aquarium ook heerlijk!

Café Bar Joppe

Café Bar Joppe is een gezellige stamkroeg in het centrum van Aalsmeer. Er is in de weekenden een live band aanwezig. Voor een lekkere borrel kan je hier zeker terecht! Elke dag is het hier een feestje en de tap is altijd aangekoppeld! Laat je adviseren over een lekker biertje of oud-Hollandse jenever. Heb je honger gekregen tijdens het feesten? Bestel een lekkere bittergarnituur!

Cafe Joppe

Café Lunchroom Vleghaar

Achter de tv studio’s ligt Café Lunchroom Vleghaar in Aalsmeer. Je kunt hier uitstekend lunchen, borrelen of een feestje bouwen. Café Lunchroom Vleghaar ligt in een gezellige buurt en je hebt kans om hier BN’ers te spotten na hun werk dag.

 

Café Lunchroom Vleghaar achter Studio's Aalsmeer

Dit waren een paar leuke plekjes in Aalsmeer waar ieder een lekker kan borrelen. Welke bar of terras kies jij voor een lekkere borrel?