Café Lunchroom Vleghaar

Café Lunchroom Vleghaar achter Studio's Aalsmeer

Café Lunchroom Vleghaar

“We schakelen nu live over naar Studio’s Aalsmeer", een welbekende uitspraak in Nederlands televisieland. Vanuit de televisiestudio’s schakel je vervolgens over naar Café Lunchroom Vleghaar in Aalsmeer. Deze horecagelegenheid ligt namelijk direct achter de studio’s en is de plek om te lunchen, borrelen en een feestje te bouwen. 

Contact

Café en lunchroom bij Studio’s Aalsmeer 

Voor, tijdens of na je bezoek aan de televisiestudio’s lekker lunchen of borrelen? Combineer je bezoek dan met de gezelligheid en gastvrijheid van Café Lunchroom Vleghaar in Aalsmeer. Volgens bezoekers is hier alles tot in de puntjes geregeld, zijn de hapjes heerlijk en bestaat het team uit lieve mensen. Een ultiem huiskamergevoel beleef je bij het café en de lunchroom in Aalsmeer.

Een van de specialiteiten bij Café Lunchroom Vleghaar zijn de soepen: vers gemaakt met unieke recepten. Wat dacht je van een thai curry soep met garnalen, bospaddenstoelensoep met taugé of bruine bonensoep? Maar ook smoothies, verse pizza’s uit de oven en andere lekkere gerechten staan op het menu.

Café Lunchroom Vleghaar achter Studio's Aalsmeer

Contact

Café Lunchroom Vleghaar
Chrysantenstraat 43,
1431 BM, Aalsmeer