Bar Restaurant De Praam

Bar Restaurant De Praam

Bar Restaurant De Praam

In het hart van Aalsmeer biedt Bar Restaurant De Praam een sfeervol bargedeelte, gezellig restaurant en een zonovergoten terras. Of je nu in de stemming bent voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of zelfs een high tea, bij De Praam zorgt het toegewijde personeel ervoor dat je ervaring onvergetelijk wordt.

Contact

Heerlijk eten in hartje Aalsmeer

Midden in Aalsmeer vind je Bar Restaurant De Praam, waar een enthousiast team klaarstaat om je een fantastische tijd te bezorgen. Met een sfeervolle bar, een gezellig restaurant en een ruim zonovergoten terras, is dit de plek voor een heerlijke cocktail, een verfijnd glas wijn of een verfrissend koud biertje. De Praam biedt een uitgebreide menukaart voor zowel lunch als diner, en je kunt hier zelfs een geweldige high tea reserveren – leuk als je iets te vieren hebt!

 

Bar Restaurant De Praam

Gezellige dansavonden

Zin om te dansen? Elke vrijdag en zaterdag wordt De Praam omgetoverd tot het grootste en gezelligste feestcafé van Aalsmeer! De bar van De Praam is op vrijdag en zaterdag geopend tot 03:30 uur. De DJ staat dan voor je klaar om de leukste nummers te draaien. Afwisselend zijn er soms ook live optredens. Het programma kun je vinden op de website van Bar Restaurant De Praam.

Contact

Bar Restaurant De Praam
Zijdstraat 60
1431 EE Aalsmeer

Openingstijden
Woensdag, donderdag en zondag van 11:00 - 00:00
Vrijdag en zaterdag : 11:00 - 03:30