Bijzondere restaurants in Aalsmeer

Joseph aan de Poel, Joyce Goverde

Of je nu spontaan besluit om te gaan dineren voor de gezelligheid, of om een speciale gelegenheid te vieren, in Aalsmeer vind je diverse restaurants die je een bijzondere culinaire ervaring bieden. Deze plekken onderscheiden zich door hun unieke inrichting, charme of bijzondere locatie. In Aalsmeer kan je bijzonder uit eten gaan bij deze restaurants, voor een onvergetelijke ervaring!

Joseph Aan de Poel

Joseph Aan de Poel is een bar bistro in Aalsmeer. Wat Joseph Aan de Poel zo bijzonder maakt is dat je bij hun een bootje kunt huren. Nu zul je denken: er zijn meer plekken waar je een bootje kan huren. Bij Joseph Aan de Poel is het mogelijk om een bootje te huren met lekker eten en drinken aan boord. Zo kan je kiezen tussen arrangement zoals wijn-cruise of gin-cruise. Ook zitten daar lekker hapjes bij. De sloep heeft geluidsapparatuur, toilet en lekkere zitplekken aan boord.

On the Rock

On the Rock is een mooi restaurant dat ligt aan de Westeinderplassen. Op het terras heb je daar dan ook mooi uitzicht over de plassen. On the Rock is een perfecte en mooie locatie voor bijvoorbeeld je bruiloft of ander feest. Je hebt eerste rangs uitzicht op de zonsondergang! Ook kun je hier terecht voor vergaderingen en natuurlijk ook voor de lunch, borrel en diner. Dit maakt On the Rock een bijzondere locatie in Aalsmeer.

Het Tuinhuis

Het Tuinhuis is een plek waar je terecht kunt voor een lekker kopje koffie, thee of de lunch. Het Tuinhuis ligt naast de Historische Tuin Aalsmeer. Wat Het Tuinhuis zo uniek maakt is dat zij producten gebruiken van lokale bedrijven. Biologisch en heerlijk! Ook kun je er terecht voor een huwelijksfeest, babyshower, verjaardag of vergadering, bijvoorbeeld in de nieuwe kas! Het is zelfs mogelijk om met je bootje aan te meren. Breng een bezoekje aan de Historisch Tuin en ga daarna een lekker hapje eten bij het Tuinhuis.

Tuinhuis Aalsmeer
Het Tuinhuis Aalsmeer

Brasserie Nieuwe Meer

Brasserie Nieuwe Meer is een brasserie die ligt aan de Westeinderplassen. Het is de ideale plek om even wat te eten en te drinken voor watersporters. Vroeger was het een besloten clubhuis, maar nu is iedereen welkom! Je kunt er met een voetpontje zelf naar toe varen! Het houden van feesten en vergaderingen is zeker ook mogelijk bij Brasserie Nieuwe Meer. Voor grote groepen hebben zij een speciaal sharing concept. Deel samen allerlei grote gerechtjes vanaf planken. 

Bij welk van deze restaurants in Aalsmeer zou jij graag een hapje willen eten?

Brasserie Nieuwe Meer