Als een vis in het water bij deze visrestaurants in Aalsmeer

Ben jij fan van visgerechten? Bij de visrestaurants in Aalsmeer kun je terecht voor een lekker stukje vis. Gerookt, gestoofd of rauw. Hoe wil jij het visje op je bord?

Bij deze visrestaurants in Aalsmeer voel jij je een vis in het water!

Brasserie de Haven

Bij Brasserie de Haven kun je genieten aan de Kleine Poel. Het terras ligt direct aan het water waar je geniet an een mooie zonsondergang. Visliefhebbers halen hier hun hart op bij de een sushimenukaart. Op de gewone menukaart kun je gerechten vinden zoals rode viscurry of sliptong. Een mooie combinatie van een heerlijk visgerecht en uitzicht op de Westeinderplassen!

De Oude Veiling

De Oude Veiling ligt in de Marktstraat en is het culturele hart van Aalsmeer. Geniet in het vernieuwde restaurant of op het terras aan de gevel. Op de menukaart staan veel visgerechten. Zo kun je genieten van een lekker stukje zalm of gepelde gamba’s. Kun je niet kiezen? Maak dan je keuze voor de vistrio. Genieten van verschillende stukjes vis!

De Oude Veiling Aalsmeer

Joseph Aan de Poel

Joseph Aan de Poel is een bar bistro in Aalsmeer. Ze zijn mooi gelegen aan het water. Op de menukaart hebben ze natuurlijk vis staan. Zo serveren ze jou een heerlijke tonijnsteak en kabeljauw. Wil je bij je voorgerecht al genieten van heerlijke vis? Bestel dan de gamba pil pil. Gamba’s in een pittige olie.

Brasserie David

Aan de Pontweg bevindt zich Brasserie David die zes dagen per week geopend is. Bij Brasserie David kun je iedere dag laten verrassen door de verse vis van de dag. Dit is elke dag een andere vissoort die je kunt proeven. Verder hebben ze ook nog gebakken gamba’s en bouillabaisse op de menukaart staan.

Jeff en Steve

Jeff en Steve is een leuke plekje die in de jachthaven van Kempers ligt. Je hebt daarom ook mooi uitzicht over de jachthaven en het water. Heerlijke visgerechten staan hier op het menu. Als je gaat voor het 3-gangen menu zie je dat je kunt kiezen voor de heerlijke zalmfilet. Klinkt goed toch?

Ben jij een echte visliefhebber? Breng dan je bezoek aan deze visrestaurants in Aalsmeer.