Brasserie David

Brasserie David

Brasserie David

Bij deze brasserie in Aalsmeer kun je terecht voor heerlijke gerechten en een gezellige sfeer. Brasserie David weet precies wat lekker is en ontvangt je met veel enthousiasme in hun gezellige en veelzijdige restaurant.

Contact

Historie en heerlijk eten

Welkom bij Brasserie David, een nieuw restaurant in een prachtig historisch pand in Aalsmeer. De brasserie serveert lunch, borrelhappen en diners. Ze bieden ook ruimte voor feesten en partijen. Dat maakt Brasserie David een veelzijdig restaurant en de perfecte plek om te eten in Aalsmeer. We kunnen alvast verklappen dat de gerechten op de kaart de moeite waard zijn om een plekje aan tafel te reserveren.

Eten in Aalsmeer bij David

Op 21-jarige leeftijd stapte David Sargis het ondernemerschap in. Als bewoner van Aalsmeer kent hij het dorp op zijn duimpje. Toen de kans zich voordeed een eigen brasserie te openen, dacht hij daar niet lang overna. Als 8jarige stond hij al naast zijn vader die, toendertijd, ook een eigen restaurant had. Het is hem met de paplepel ingegoten.

Deze horecatijger komt uit een Franse familie met veel chefs. Niet alleen zijn vader, maar ook zijn ooms en grootvader zaten in het vak. David wist daarom al op jonge leeftijd: “Ik wil chef worden.” Na de middelbareschool is hij de koksopleiding gaan doen heeft hij als leerling in een paar zeer gerenommeerde restaurants het vak geleerd.

Gerechten

Van Vol-au-vent tot Kreeften Bisque, Wild goulash en Gamba’s. Bij Brasserie David hebben ze kennis van goed eten en dat weten ze perfect te combineren met de juiste wijnen. Je gaat hier niet alleen heen om je zintuigen te prikkelen, maar ook voor een fijne ervaring met bediening die je met enthousiasme meer vertelt over de kaart.

Iedereen is welkom bij Brasserie David en alles is bespreekbaar. Heb je specifieke wensen? Bel ze dan van te voren even om te vragen wat mogelijk is.

Contact

Brasserie David
Pontweg 28,
1432 BX, Aalsmeer