Brasserie David

Brasserie David Aalsmeer

Brasserie David

Bij Brasserie David kun je terecht voor heerlijke gerechten. In dit veelzijdige restaurant in Aalsmeer ben je welkom voor een lunch of diner, of een gezellige borrel met hapjes.

Contact

Heerlijk eten in een historisch pand

Brasserie David is een gezellig restaurant in een prachtig historisch pand in Aalsmeer. De brasserie serveert lunch, borrelhappen en diners. Ze bieden ook ruimte voor feesten en partijen. Dat maakt Brasserie David een veelzijdig restaurant en de perfecte plek om te eten in Aalsmeer.

Van vol-au-vent tot kreeften bisque, wild goulash en gamba’s – bij Brasserie David hebben ze kennis van goed eten en dat weten ze perfect te combineren met de juiste wijnen. Je gaat hier niet alleen heen om je zintuigen te prikkelen, maar ook voor een fijne ervaring. De bediening vertelt je met enthousiasme meer over de kaart.

 

Brasserie David Aalsmeer

Het verhaal achter Brasserie David

Op 21-jarige leeftijd stapte David Sargis het ondernemerschap in. Als bewoner van Aalsmeer kent hij het dorp op zijn duimpje. Toen de kans zich voordeed een eigen brasserie te openen, dacht hij daar niet lang over na. Als kleine jongen stond hij al naast zijn vader die ook een eigen restaurant had. Het is hem dus met de paplepel ingegoten.

Deze horeca-tijger komt uit een Franse familie met veel chefs. Niet alleen zijn vader, maar ook zijn ooms en grootvader zaten in het vak. David wist daarom al op jonge leeftijd: “Ik wil chef worden.” Na de middelbare school is hij de koksopleiding gaan doen heeft hij als leerling in een aantal gerenommeerde restaurants het vak geleerd. Met nu als resultaat: Brasserie David.

 

Brasserie David Aalsmeer
Contact

Brasserie David
Pontweg 28
1432 BX Aalsmeer