5x sportieve indoor activiteiten

Ook in de koude en donkere maanden van het jaar of met minder mooi weer kunnen sportievelingen zich helemaal uitleven met activiteiten in Aalsmeer. We hebben daarom vijf sportieve indoor activiteiten op een rijtje gezet.

1. Midgetgolf 2.0 bij GlowGolf Aalsmeer

Het oer-Hollandse midgetgolf is nooit meer hetzelfde na een bezoek aan GlowGolf Aalsmeer, de eerste blacklight indoor midgetgolfbaan in Nederland. Met vijftien lichtgevende banen – wat nog leuker is als je witte kleding draagt – in de onderwaterwereld, tussen de dinosauriërs en in de jungle. Een geweldige ervaring voor gezinnen, vrienden en natuurlijk met je (first) date.

2. Zomerse activiteiten in Aalsmeer bij The Beach

The Beach in Aalsmeer is het grootste overdekte strand van Nederland, met drie tropische sporthallen en zes professionele beachvolleybalvelden met zes kuub verwarmd zand. Ideaal voor zowel professionele als recreatieve sporters, zeker ook in combinatie met zakelijke events. The Beach beschikt verder over een kindvriendelijke restaurant om lekker en gezellig met het gezin, de familie of met vrienden te eten.

3. Paintbal, lasergamen of Airsoft bij Realistic Sports & Leisure

Kun je jouw baas of die ene vriend soms wel schieten? Leef je dan lekker uit tijdens een potje paintball, lasergame of Airsoft bij Realistic Sports & Leisure. Dit is het eerste indoor bedrijf in Nederland dat deze sporten professioneel heeft aangepakt en dit merk je aan de manier waarop de instructeurs te werk gaan.

Paintball, airsoft en lasergamen Aalsmeer

4. Paardrijden bij Manage van Haastrecht

Op een paar minuten van het Amsterdamse bos ligt Manege van Haastrecht. Een manege en pensionstal met ruim honderd binnen- en buitenstallen, een gezellige bar en 25 manegepaarden en -pony’s. Iedereen is welkom bij deze gemoedelijke en goed bereikbare manege: van zesjarige en volwassen beginners tot recreatieruiters en dressuuramazones.

Paardrijden Aalsmeer - Manage en Stal Haastrecht

5. Jump XL Aalsmeer: een trampolinepark voor kids

Jump XL Aalsmeer is een paradijs voor stuiterballen vanaf zes jaar. In deze speciale indoor trampoline-arena kunnen zij op de geschakelde trampolinevelden een vol uur helemaal losgaan met een dodgebal area, basketbal, in de pillowpit en op een hoge tower. Het is wel handig om vooraf te reserveren, want vol is vol.

Springen bij Jump XL Aalsmeer