Sportieve indoor activiteiten voor de winter in Aalsmeer

Realistic Sport & Leisure Aalsmeer

Ook tijdens de koude wintermaanden zijn er voldoende activiteiten in Aalsmeer waarbij je sportief bezig kunt zijn. Van indoor midgetgolf tot paintball en paardrijden – er is genoeg te doen voor kinderen én volwassenen. In dit artikel zetten we vijf lokale, sportieve indoor activiteiten voor je op een rij, speciaal voor in de winter.

1. Midgetgolf 2.0 bij GlowGolf Aalsmeer

Het oer-Hollandse midgetgolf is nooit meer hetzelfde na een bezoek aan GlowGolf Aalsmeer, de eerste blacklight indoor midgetgolfbaan van Nederland. Met vijftien lichtgevende banen in de onderwaterwereld, tussen de dinosauriërs en in de jungle is ieder spel weer een geheel nieuwe ervaring. Een geweldig uitje met het gezin, samen met vrienden, maar natuurlijk ook een origineel idee voor een date.

GlowGolf Aalsmeer
GlowGolf Aalsmeer

2. Beachvolleybal bij The Beach

The Beach in Aalsmeer is het grootste overdekte strand van Nederland, met drie tropische sporthallen en zes professionele beachvolleybalvelden met zes kuub verwarmd zand. Ideaal voor zowel professionele als recreatieve sporters, zeker in combinatie met zakelijke events. The Beach beschikt over een kindvriendelijk restaurant om lekker en gezellig met het gezin te eten.

The Beach in Aalsmeer

3. Paintballen, lasergamen of Airsoft bij Realistic Sports & Leisure

Heb jij zin in actie en spanning? Leef je dan uit tijdens een potje paintball, lasergame of Airsoft bij Realistic Sports & Leisure in Aalsmeer. Het is het eerste indoor bedrijf in Nederland dat deze sporten professioneel heeft aangepakt. Dit merk je aan de manier waarop de instructeurs te werk gaan, die er altijd voor zorgen dat je een onvergetelijk avontuur beleeft.

Laser Gaming Aalsmeer The Studio's

4. Paardrijden bij Manage van Haastrecht

Op een paar minuten afstand van het Amsterdamse bos ligt Manege van Haastrecht. Dit is een manege en pensionstal met ruim honderd binnen- en buitenstallen, een gezellige bar en 25 manegepaarden en pony’s. Iedereen is welkom bij deze gemoedelijke en goed bereikbare manege: van kleuters en volwassen tot recreatieruiters en dressuuramazones.

5. Trampolinespringen bij Jump XL Aalsmeer

Jump XL Aalsmeer is een paradijs voor stuiterballen vanaf zes jaar. In deze speciale indoor trampoline-arena kun je op de geschakelde trampoline velden een uur lang springen. Tijdens het vrijspringen oefen je gemakkelijk de salto, flikflak, andere mooie trucs of spring je gewoon lekker in het rond. Daarnaast is er een dodgeball area, basketbal, een pillowpit en een hoge tower. Het is wel handig om vooraf te reserveren, want vol is vol!