5x sportieve indoor activiteiten

Realistic Sport & Leisure Aalsmeer

Ook tijdens de koude en natte maanden kunnen sportievelingen zich helemaal uitleven via verschillende activiteiten in Aalsmeer. Van midgetgolf tot paintbal en paardrijden. Er is genoeg te doen voor kinderen én volwassenen. We hebben vijf lokale, sportieve indoor activiteiten op een rij gezet.

1. Midgetgolf 2.0 bij GlowGolf Aalsmeer

Het oer-Hollandse midgetgolf is nooit meer hetzelfde na een bezoek aan GlowGolf Aalsmeer, de eerste blacklight indoor midgetgolfbaan in Nederland. Met vijftien lichtgevende banen in de onderwaterwereld, tussen de dinosauriërs en in de jungle. Een geweldige ervaring voor gezinnen, vrienden, maar natuurlijk ook met een date.

GlowGolf Aalsmeer
GlowGolf Aalsmeer

2. Zomerse activiteiten in Aalsmeer bij The Beach

The Beach in Aalsmeer is het grootste overdekte strand van Nederland, met drie tropische sporthallen en zes professionele beachvolleybalvelden met zes kuub verwarmd zand. Ideaal voor zowel professionele als recreatieve sporters, zeker ook in combinatie met zakelijke events. The Beach beschikt verder over een kindvriendelijke restaurant om lekker en gezellig met het gezin, familie of met vrienden te eten.

The Beach in Aalsmeer

3. Paintbal, lasergamen of Airsoft bij Realistic Sports & Leisure

Kun je jouw baas of die ene vriend soms wel schieten? Leef je dan lekker uit tijdens een potje paintball, lasergame of Airsoft bij Realistic Sports & Leisure. Dit is het eerste indoor bedrijf in Nederland dat deze sporten professioneel heeft aangepakt en dit merk je aan de manier waarop de instructeurs te werk gaan.

Laser Gaming Aalsmeer The Studio's

4. Paardrijden bij Manage van Haastrecht

Op een paar minuten van het Amsterdamse bos ligt Manege van Haastrecht. Een manege en pensionstal met ruim honderd binnen- en buitenstallen, een gezellige bar en 25 manegepaarden en -pony’s. Iedereen is welkom bij deze gemoedelijke en goed bereikbare manege: van zesjarige en volwassen beginners tot recreatieruiters en dressuuramazones.

5. Jump XL Aalsmeer: een trampolinepark voor kids

Jump XL Aalsmeer is een paradijs voor stuiterballen vanaf zes jaar. In deze speciale indoor trampoline-arena kunnen zij op de geschakelde trampolinevelden een uur springen. Er is een dodgebal area, basketbal, een pillowpit en een hoge tower. Het is wel handig om vooraf te reserveren, want vol is vol.