5x sportieve activiteiten voor de winter

Ook in de koude en donkere maanden van het jaar kunnen sportievelingen zich in Aalsmeer helemaal uitleven. We hebben vijf sportieve activiteiten voor de winter op een rijtje gezet.

1. Midgetgolf 2.0
Het oer-Hollandse midgetgolf is nooit meer hetzelfde na een bezoek aan Glowgolf Aalsmeer, de eerste blacklight indoor midgetgolfbaan in Nederland. Met 15 lichtgevende banen – wat nog leuker is wanneer je witte kleding draagt! – in de Onderwaterwereld, tussen de Dinosauriërs en in de Jungle. Een geweldige ervaring voor gezinnen, vrienden en natuurlijk met je (first) date!

2. In de winter het strand op!
The Beach is het grootste overdekte strand van Nederland, met drie tropische sporthallen en zes professionele beachvolleybalvelden met zes kuub verwarmd zand. Ideaal voor zowel professionele als recreatieve sporters, zeker ook in combinatie met zakelijke events. The Beach beschikt verder over een zeer kindvriendelijke restaurant (met Kids Watch!) om lekker en gezellig met het gezin, de familie of met vrienden te eten.

The Beach

3. Paintbal, lasergamen of Airsoft!
Kun je jouw baas of die ene vriend soms wel schieten? Leef je dan lekker uit tijdens een potje paintball, lasergame of Airsoft bij Realistic Sports & Leisure (indoor). Dit is het eerste bedrijf in Nederland dat deze sporten professioneel heeft aangepakt en dat merk je aan de manier waarop de instructeurs te werk gaan.

Realistic Sport & Leisure

4. Paardrijden aan de rand van Amsterdam
Op een paar minuten van het Amsterdamse bos ligt Manege de Jong. Een manege en pensionstal met ruim 100 binnen- en buitenstallen, een gezellige bar en 25 manegepaarden en -pony’s. Iedereen is welkom bij deze gemoedelijke en goed bereikbare manege, van 6-jarige en volwassen beginners tot recreatieruiters en dressuuramazones.

5. Trampolinepark voor kids vanaf 6 jaar
Jump XL Aalsmeer is een paradijs voor stuiterballen vanaf zes jaar. In deze speciale indoor trampoline-arena kunnen zij op de geschakelde trampolinevelden een vol uur helemaal losgaan met een dodgebal area, basketbal, in de pillowpit en op een hoge tower. Het is wel handig om vooraf te reserveren, want vol is vol.