Jump XL Aalsmeer

Jump XL Aalsmeer

Jump XL is een paradijs voor stuiterballen vanaf zeven jaar. In deze speciale indoor trampoline-arena ga je op de geschakelde trampoline velden helemaal los. Je hebt de keuze uit verschillende arrangementen die stuk voor stuk zorgen voor een dag vol vermaak. 

Contact

Springen, basketballen en trefballen bij Jump XL

Verbeter je springvaardigheden en -trucs bij Jump XL in Aalsmeer. Tijdens een uur vrij springen oefen je namelijk de salto, flikflak, andere mooie trucs of spring je gewoon lekker in het rond. Het rond springen doe je in de arena, vanaf de toren of over obstakels heen. Voor kinderen tussen de 1,5 jaar en zeven jaar is er de Puppy Jump, wel zo veilig.

Of ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s. Ben jij de last man standing in een potje trefbal? Of dunk jij de ene bal na de ander in een spannende wedstrijd basketbal? Elke activiteit is bij Jump XL natuurlijk net iets leuker dan normaal, want het vindt plaats op een gigantisch veld vol met trampolines.

Springen bij Jump XL Aalsmeer

Feest in Aalsmeer? De perfecte gelegenheid is Jump XL

Jump XL is erg geschikt om een feest te vieren. Variërend van kinderfeestjes tot een bedrijfsfeest. Kom je met een grote groep? Dan is het misschien een idee om de hele jump arena af te huren. Ook is het mogelijk een arrangement af te nemen waarbij je verschillende activiteiten combineert. Een leuke dag is hiermee gegarandeerd!

 

Contact

Jump XL Aalsmeer
Oosteinderweg 247c,
1432 AT, Aalsmeer