Stal van Haastrecht

Paardrijden Aalsmeer - Manage en Stal Haastrecht

Stal van Haastrecht

Paardrijden in Aalsmeer en paardrijlessen nemen? Of wil je gewoon met de kinderen even komen kijken in de stallen? Op een paar minuten van het Amsterdamse bos vind je de manege en pensionstal van Haastrecht. Waar gezelligheid en dierenwelzijn hand in hand gaan.

Contact

Ver weg, maar toch dichtbij 

De Stal van Haastrecht bestaat uit ruim honderd binnen- en buitenstallen en 25 manegepaarden en -pony’s. Deze manege in Aalsmeer is goed bereikbaar en grenst aan Amsterdam, tussen Aalsmeer en Schiphol-Oost. Ook al is het overal dichtbij, toch heb je het gevoel ver weg van de drukte te zijn. Dat komt door de landelijke uitstraling en de gemoedelijke sfeer op de locatie.

Paardrijden Aalsmeer - Manage en Stal Haastrecht

Paardrijden in Aalsmeer: op elk niveau

Iedereen is van harte welkom bij Stal van Haastrecht in Aalsmeer, zowel voor lessen als voor recreatief paardrijden. Paardrijden gebeurt hier op elk niveau en voor alle leeftijden. Of je nu een ervaren dressuuramazone bent of een gelegenheidsruiter, een zesjarige beginner of een volwassen lesklant. Paardrijlessen zijn hier elke dag, voor beginners, half-gevorderden en gevorderden. Vanuit de gezellige kantine kijk je prima toe of kom je lekker bij van je ritje of les.

Paardrijden Aalsmeer - Manage en Stal Haastrecht

Contact

Stal van Haastrecht
Meester Jac. Takkade 33,
1432 CB, Aalsmeer