Vaderdag in Aalsmeer

Het is bijna zo ver 19 juni is het vaderdag. Net zoals elk jaar kunnen we wel een shampoo pakket gaan kopen, of een lokaal biertje. Zou het niet een stuk leuker zijn om samen iets met je vader of het hele gezin iets te gaan doen. Wij hebben een paar leuke uitjes in Aalsmeer op een rij gezet voor jou.

Sportieve vaders

The Beach Aalsmeer is een strandtent op de oude plek van de oude bloemenveiling in Aalsmeer. Je kunt er lekker uitwaaien samen met je vader of het gezin tijdens een strandwandeling of als het lekker weer is even een frisse duik nemen. Daarnaast kun je bij The Beach een lekker hapje eten en drinken. Is jouw vader toch meer een sportieveling dan kun je ook een veldje huren om te gaan beachvolleybal, Beach Footvolley, Beachhandbal, Beachtennis en Beachkorfbal. Je hoeft niet bang te zijn dat het niet doorgaat, het is namelijk binnen!

Het water op samen met je vader

Is jouw vader niet zo sportief en geniet die liever van het uitzicht maak dan een rondvaart door de plassen van Aalsmeer. Het is in een overdekte boot zo je hoeft niet bang te zijn voor slecht weer die dag. Daarnaast is het ook mogelijk om een high tea/bier/wine op de boot te houden. Je vaart voor een deel over de ringvaart van de Haarlemmermeer. Voor vaders die van vliegtuigen houden zijn de stijgende en landende vliegtuigen van dichtbij. 

Fanatieke vaders

Heb jij een fanatieke vader? Dan is GlowGolf Aalsmeer iets voor jouw vader! De overdekte glow-in-the-dark-minigolf baan is leuk voor jong en oud.  Het is een hele nieuwe ervaring. Doordat het decor wordt uitgelicht met blacklights, maar ook de ballen, sticks en de wandschildering.  Het bestaat uit 18 holes in de thema’s Jungle, Dino en Onderwater. Wie gaat voor de winst?

GlowGolf Aalsmeer
GlowGolf Aalsmeer

Puzzelen met je vader

De Escape the city is een nieuwe ervaring om te moeten beleven. Aan de hand van puzzels, raadsels, codes en geheimen. Ga jij samen met je vader of het gezin de sleutel vinden om daarmee te ontsnappen. Het is ook leuk om tegen een ander gezin te strijden. Bij het vinden van een vondst krijg je een nieuwe aanwijzing, speel jij het slim dan kan je een bonus aanwijzing krijgen. Tijdens de escape the city loopt er een begeleider met je mee. Maar het gaat er natuurlijk om werkt jouw team het beste samen?

De waren een paar ideeën voor wat jij kunt doen met jouw vader op vaderdag. Hopelijk dit er wat leuks voor jullie tussen. Wij wensen iedereen alvast een fijne vaderdag toe!

Real Life Gaming bij Turf Aalsmeer