Tips voor de herfstvakantie in Aalsmeer

Wat ga jij in de herfstvakantie doen? De herfstvakantie in Aalsmeer begint zaterdag 15 oktober tot en met zondag 23 oktober. In Aalsmeer zijn er leuke activiteiten om met je kinderen te doen. Van leerzame activiteiten tot springen en klauteren.

Klimmen en klauteren

Wil je een uitje voor het hele gezin? Funmania heeft voor iedere leeftijd een leuke activiteit! Spelen in de playground, klimmen op de funwalls, naar beneden glijden via de zipline, bewegend leren op de interactieve muur en nog veel meer activiteiten bij Funmania. TIP: Indien je online reserveert krijg je €1,00 korting per persoon op de prijzen die zij aan de balie hanteren!

Online Escape Room

Wil jij wat leuks doen met je kinderen? Dan is de escape game iets voor jullie. Turf Aalsmeer heeft 9 verschillende escape games. De bekendste en hun eigen gebouwde escape game is de goudkoorts. Beleef de avonturen van goudzoekers eind 19e eeuw. En ga op zoek naar ongekende rijkdom in het Wilde Westen van de Verenigde Staten. Het spel kan met een team spelen. Wie is er het snelste of hoe snel ben jij zelf? Je kunt ook naar Turf Aalsmeer toe om te lasergamen.

Real Life Gaming bij Turf Aalsmeer

Duik de interactieve plantenwereld in

Stap binnen in de wereld van bloemen en planten en word één met de bloemen en planten. Alle zintuigen worden geprikkeld: je hoort, ziet, ruikt en voelt. Met verschillende interactieve ruimtes en shows is Floriworld een verrassende attractie. Doe zelf mee aan een bloemschikworkshop en leer de fijne kneepjes van het bloemistenvak! 

Credits: Magda Spierings

Tijd voor wat actie

Even wat stoom afblazen of zin in actie en spanning? Dan zit je bij Realistic Sport & Leisure aan het goede adres! Ga met een groep vrienden de strijd aan tijdens een game van paintballen, airsoft spelen of lasergamen! 

Een leerzaam en bloemig uitje

Naast een mooie bloemige omgeving ook nog wat bij leren? Bij de Historische Tuin leer je meer over de van de Aalsmeerse tuinbouw geschiedenis. Als ouder steek je wat op terwijl je kinderen genieten van de bloemen. Neem natuurlijk heerlijke appels en peren mee naar huis om er stoofpeertjes of appelmoes van te maken. Een lekkere warme choco, high tea of taartje eet je natuurlijk ook in het Tuinhuis

Glow in the Dark midgetgolf

Is het buiten regenachtig dan hebben wij de perfecte activiteit. Midgetgolfen en niet zomaar midgetgolfen, maar Glow in the Dark. Bij GlowGolf sta je als het ware in het hart van de aarde en ben je omgeven door rotspartijen, verborgen schatten en mijnkarretjes. Wie haalt de hoogste scoren?

Je energie eruit springen

Hebben je kinderen energie te veel? Laat ze stuiteren in Jump XL. JumpXL is een paradijs voor stuiterballen vanaf zeven jaar ( Voor kinderen tussen de 1,5 jaar en zeven jaar is er de Puppy Jump). Je hebt de keuze uit verschillende arrangementen die stuk voor stuk zorgen voor een dag vol vermaak.

Freerunnen

Springen en rennen over verschillende obstakels. Freerunnen is een activiteit die je kind in zijn eentje kan doen. Onder begeleiding van Parkour Disciplines gaan ze parcours af en leren zij improviseren en alles op hun eigen tempo.