Tips voor boot huren Westeinderplassen

Wil je lekker van het heerlijke weer genieten of heb je binnenkort iets te vieren? Huur dan een boot op de Westeinderplassen. Ook als je even ontspannen kun je zeker een fijn bootje huren. Wij zullen je een aantal bedrijven tippen waar je een leuk bootje kan huren voor elke gelegenheid.

Onze tips voor een boot huren op de Westeinderplassen

Sloepverhuur Aalsmeer

Bij Sloepverhuur Aalsmeer kun je kiezen uit verschillende boten en mogelijkheden. Dit maakt het leuk voor iedereen! Van basic sloep tot een sloep met schipper. Sloepverhuur Aalsmeer verhuurt vier boten waaruit je kunt kiezen. Zelfs in de winter en herfst zijn ze open, maar nu is het bijna weer lente wordt een stukje varen toch extra lekker.

Huur een sloepje

Bij Huur een sloepje kun je natuurlijk een sloep huren. Je kunt gebruiken maken van de fluistersloep. De fluisterbootjes zorgen voor extra rust op het water, waardoor je extra kunt genieten van de omgevingsgeluiden. Op de fluistersloep kunnen ongeveer acht personen. Je kunt zelf varen en daar heb je niet eens een vaarbewijs voor nodig! Instappen en wegvaren, zo simpel kan het zijn. Voor een hapje en een drankje kan worden gezorgd. Ben jij niet zo’n held met varen? Je kunt ook een schipper erbij boeken, dan kunt u genieten van een onbezorgde dag op het water. 

Bootverhuur Hollandse Plassen

Bij Bootverhuur Hollandse Plassen kun je verschillende leuke boten kiezen om heerlijk over een van de mooiste Hollandse plassen de Westeinderplassen op te te varen. Bootverhuur Hollandse Plassen heeft een aantal vaarroutes voor je klaar liggen, waardoor je die zelf niet hoeft te bedenken of je de weg kwijt raakt. De boten worden inclusief zwemvesten, vaarkaart en brandstof verhuurd. Je hebt geen vaarbewijs nodig om een boot bij ons te huren. 

Voor welke gelegenheid ga jij een boot huren op de Westeinderplassen?