Sloepverhuur Aalsmeer

Sloepverhuur Aalsmeer

Aalsmeer in stijl ontdekken? Dan stap je aan boord van een mooie sloep en vaar je de Westeinderplassen over. Sloepverhuur Aalsmeer is gespecialiseerd in bootverhuur, privé rondvaarten en evenementen. Met of zonder schipper en met of zonder heerlijke hapjes en drankjes. Van alles is mogelijk met als uitgangspunten genieten en pure ontspanning.

Contact

Sloep huren in Aalsmeer

Sloepverhuur Aalsmeer is een kleinschalig watersportbedrijf met als startpunt de Westeinderplassen. Een sloep huren in Aalsmeer doe je bij hen van standaard voor zes personen tot luxe met alles erop en eraan. De ervaren schippers kijken met je mee voor de geschikte boot, geven je tips voor de omgeving en denken met je mee als je een boot voor meerdere dagen wilt huren. Zelf varen kan tot en met zes à acht personen.

Bij de grotere boten of bij evenementen gaat er een schipper met je mee. In Aalsmeer weet bijna iedereen wel dat Sloepverhuur Aalsmeer hele gezellige evenementen op het water organiseert, zoals personeelsfeesten, familiedagen, trouwerijen en vrijgezellenfeesten.

Vaargebieden vanuit Aalsmeer

Er zijn tal van vaargebieden vanuit Aalsmeer. Zo is het vanaf het vertrekpunt zeven minuten varen naar het centrum van Aalsmeer waar je kunt aanmeren om wat boodschappen te doen. Welk vaargebied je in ieder geval één keer in je leven gezien moet hebben is de Westeinderplassen. Vanaf het startpunt is het ongeveer twaalf minuten varen, waar je vervolgens door het natuurgebied van honderden eilanden zigzagt.

Een ander vaargebied is het nog onbekende, maar schitterende, natuurgebied de Oosteinderpoel. Of vaar naar de Kudelstaart, Kagerplassen, Braasemmermeer, Leiden, Rijsenhout of Leimuiden. In Amsterdam ben je – met een beetje geluk – in 2,5 uur varen, maar dit is alleen toegestaan met een schipper in verband met vergunningen.

SeringenXperience Aalsmeer

Slapen op een eiland of woonboot

Het varen in een sloep combineer je perfect met een weekend, dag, halve dag of zelfs een uur op een eiland op de Westeinderplassen. En laat Sloepverhuur Aalsmeer nu net in het bezit zijn van een eiland met grandioos uitzicht. Terwijl jij lekker aan het varen bent, zorgen zij dat de barbecue of picknick gereed is.

Wil je langer van de schoonheid van de Westeinderplassen genieten? Huur dan een vakantiehuis aan het water. De woonboot van Sloepverhuur Aalsmeer heeft een aanlegsteiger voor je boot en de woonboot is van vele gemakken voorzien.

Huur een woonboot in Aalsmeer bij Rent a houseboat

Contact

Sloepverhuur Aalsmeer
Oude Spoordijk 20 ws.
1432 AB Aalsmeer