Huur een woonboot in Aalsmeer

Huur een woonboot in Aalsmeer

Vakantie aan het water doorbrengen in een prachtige woonark met privétuin op het zuiden? Huur dan een woonboot in Aalsmeer, waarin je helemaal tot rust komt en waar vanuit je werkelijk alle kanten op kunt, over water en op het land.

Contact
Credits: Rent a Houseboat

(Vakantie) woonboot in Aalsmeer als goede thuishaven

Vanuit deze bijzondere thuishaven maak je van elke dag een andere belevenis. Of je nu wilt fietsen, wandelen, vissen of varen. En of je hier nu inspiratie wilt opdoen, lekker wilt ontspannen of juist dagtripjes gepland hebt. Vanuit deze woonboot ben je snel in Amsterdam, Haarlem, Zandvoort en Keukenhof. Voor reizigers is het ook heel praktisch dat je vanuit deze idyllische locatie binnen vijf minuten bij Bloemenveiling Royal FloraHolland bent, binnen tien minuten bij Schiphol en binnen twintig minuten bij RAI Amsterdam.

Boot voor de deur

De woonark beschikt over een eigen aanlegsteiger. Ideaal voor als je een boot meeneemt of een boot (of sloep) wilt huren. Dat laatste is mogelijk via Rent a Houseboat, waar je terecht kunt voor Makma Lounge-sloepen en stoere aluminium jons. Als gast betaal je voor de tweede, derde én vierde dag slechts de helft van de motorboot-huurprijs. Met andere woorden, niets weerhoudt je ervan om vanuit je luxe vakantieverblijf rechtstreeks het water op te gaan en te genieten van al het moois dat Aalsmeer en omgeving te bieden heeft.

Deze woonboot in Aalsmeer van ‘Rent a houseboat’, op tien minuten varen van de Westeinderplassen, is van alle gemakken voorzien; van een schaduwrijk en zonnig terras met loungestoelen en een barbecuestel tot een open keuken met oven en afwasmachine. En natuurlijk beschik je op deze woonark over gratis wifi.

Contact

Huur een woonboot in Aalsmeer
Oude Spoordijk 22 ws.,
1432 AB, Aalsmeer