Bootverhuur Hollandse Plassen

Bootverhuur Hollandse Plassen

Varen over de Westeinderplassen is een geweldige manier om Aalsmeer te ontdekken, misschien wel de mooiste manier. Op dit prachtige recreatiegebied gebeurt veel.

Contact

Ontdek Aalsmeer vanaf het water

Hollandse Plassen geeft je de mogelijkheid om Aalsmeer zelf te ontdekken door het huren van een van hun motorboten of sloepen. We spraken kort met Hein de Vries, oprichter van Bootverhuur Hollandse Plassen.

“We hebben zelf met veel plezier vele jaren gevaren op de Westeinderplassen. Ik werk al lange tijd aan sloepen en kleine motorboten. We liepen al een tijd met het idee om mooie mahoniehouten sloepen en vletten te gaan verhuren.” Sinds 1 juli zijn ze officieel geopend en kan iedereen Aalsmeer ontdekken vanaf het water.

In juli 2020 zijn ze er mee begonnen met een opstap plaats aan de Uiterweg 116a in Aalsmeer. Ze hebben er een parkeerterrein met voldoende ruimte, hun eigen werkplaats en een haven.

Boten voor 4, 6 of 8 personen

Ze hebben verschillende boten met ieder een eigen capaciteit. De Dividi is perfect voor een huishouden van 4. De Paraiso heeft plek voor 6 mensen. Leuk voor twee kleine gezinnen óf een vriendengroep. Met de La Dolce Vita kun je op pad met maximaal 8 vrienden, kennissen of collega’s. Ben je graag actief, dan hebben ze ook Canadese Kano’s voor 3 personen waarmee je heerlijk over de plassen dobbert.

Op de website van Bootverhuur Hollandse Plassen delen ze verschillende vaarroutes. Zo haal je het beste uit jouw vaarervaring op de Westeinderplas!

Contact

Bootverhuur Hollandse Plassen
Uiterweg 116a,
1431 AR, Aalsmeer