Ontdek Aalsmeer met de Discover Amsterdam Area App

Aalsmeer ontdekken is het ideale dagje uit. Of je nu uit de omgeving komt of van verder weg. Aalsmeer verwelkomt iedereen met open armen. Connexxion heeft onlangs een app gelanceerd waarmee je Amsterdam en alle omliggende dorpen en steden kunt ontdekken, daar hoort hét bloemendorp van de wereld natuurlijk ook bij.

Discover Amsterdam Area App

De app is verkrijgbaar in de Apple store en de Google Play store. Vanaf het moment dat je de app opent krijg je meteen een duidelijk overzicht van alle dorpen en steden rondom Amsterdam. Ideaal dus als je al een aantal van deze hotspots op je lijstje hebt staan om te bezoeken.

Aalsmeer valt onder de Flowers Tour. Logisch, want bloemen ontdekken kun je op geen betere plek doen dan bij ons. Je vindt op de kaart een uitgebreide bus route vanaf Amsterdam. Verder kun je kiezen voor wandelroutes in de omgeving, Must sees en Points of interest. Denk aan FloriWorld, de Historische Tuin, de Bloemveiling Royal Flora Holland en het Flower Art Museum. Alles in het teken van bloemen.

De Discover Amsterdam Area app ontwikkelt momenteel samen met FloriWorld een combiticket. Deze biedt toegang tot FloriWorld en het Flowers of Amsterdam tour ticket.

Ontdek meer in de Discover Amsterdam Area App.