Luxe uit eten in Aalsmeer

Restaurant Wapen van Aalsmeer

Wil je genieten van extra luxe uit eten? Aalsmeer is een plek met mooie restaurants en ieder restaurant heeft zijn eigen bijzondere uitstraling. In deze blog lees je over de restaurants waar jij kan genieten met een luxe gevoel.

Ga luxe uiteten in Aalsmeer

On the rock

On the Rock is mooi restaurant gelegen aan de Westeinderplassen. Naast genieten van het terras aan het water is er ook de mogelijk om de luxe mee te nemen op het water. Je kunt een boot huren met schipper, lekkere drankje en hapjes. Het menu van On the Rock heeft een menukaart, die veelal Frans georiënteerd is, met een internationale en moderne twist.

Restaurant Oh!

Restaurant Oh! is een leuk restaurant dat ligt aan de Ophelialaan. Bij Restaurant Oh! kun je genieten van een uitgebreide menukaart en wekelijks toegevoegde verrassende gerechten. Op de kaart vind je luxe vleesspecialiteiten zoals kalfswang, tournedos en eendenbout. Qua vis is er ook een ruime keuze en hebben de gerichten een Aziatische twist. Ook een 10-gangen proeverij behoort tot de mogelijkheden van Restaurant Oh!. Ga eens langs en laat je verwennen.

Restaurant de Halve Maen

Restaurant de Halve Maen is een gezellig restaurant, gelegen in de Dorpsstraat midden in het dorpshart van Aalsmeer. Al meer dan 30 jaar is dit een top plek om te dineren. Restaurant De Halve Maen is een restaurant met een Frans georiënteerde keuken. Voor coquilles en st Jacobsschelpen ben je hier aan het juiste adres.  Laat je je graag verrassen? Kies dan voor het menu van de chef. Je kunt dan ook lekker genieten van alle gerechten. De gerechten zijn dagvers en seizoensgebonden.

Brasserie de Haven

Brasserie de Haven is een mooi restaurant die gelegen ligt aan de Kleine Poel. Van binnen heb je dan ook mooi uitzicht op de Kleine Poel. Uniek is het mega aquarium in het restaurant. De keuken van Brasserie de Haven is internationaal georiënteerd, met een knipoog naar Azië. Er is dan ook een ruime keuze sushi- en dimsum gerechten!  

Tip! Vaar je graag? Brasserie de Haven is gevestigd op Jachthaven Drijfhuis en heeft aanlegplaatsen aan het terras en de steiger.

Het Wapen van Aalsmeer

Het Wapen van Aalsmeer is een mooi luxe restaurant in de Dorpsstraat. Je kunt hier terecht voor een heerlijk chique diner. In dit restaurants zijn de tafels strak met wit linnen gedekt en glinstert het bestek op tafel. Kies voor een drie of vier gangen menu met een vaste prijs. De wijnkaart is uitgebreid dus je hebt hier volop keuze voor een heerlijke avond uit in Aalsmeer.

 

Heb jij al bij een van deze restaurants een tafeltje voor een luxe diner gereserveerd? Kom je met twee of meer? Geniet van het lekkere eten in de omgeving.