De leukste groepsuitjes in Aalsmeer

Stand Up Paddling of Suppen in Aalsmeer

Wil je een leuk dagje uit plannen met familie, vrienden of collega’s? Dit zijn de leukste groepsuitjes in Aalsmeer! Of je nu iets actiefs op het water wilt doen, of meer te weten wilt komen over de bloemenveiling, er is altijd iets bijzonders te vinden voor jullie groep.

Actief groepsuitjes Aalsmeer

Heb jij een fitte familie of zoek je uitdaging voor je team? Plan dan een actief groepsuitje in Aalsmeer. Ga bijvoorbeeld samen het water op met een.

Hierbij sta je op een stabiele surfplank en peddel je zelf door het water. Een oriëntaties laat je alle kneepjes van het supvak eens proberen. Zijn jullie al bevlogen suppers met een top evenwichtsgevoel? Ga dan voor sup-fitness. Een pittige work-out op het water die alle spieren aanspreekt. Kijk voor deze actieve uitjes bij Supventure Aalsmeer.

Escape uit het fort

Beleef het Zeilfort Kudelstaart en al haar historie op een unieke, uitdagende manier in de unieke pop-up escape beleving ‘Fort K’. Strijd in twee teams van maximaal zes personen per team tegen elkaar. Of ga de uitdaging aan in 1 team van 4 tot 6 personen. Welk team kan als eerst het geheime genootschap dat zich toegang tot het fort heeft verschaft eruit jagen?

Met dit uitje steun je bovendien het onderhoudsproject van het Fort.Kijk bij Turf Aalsmeer voor meer info.

Varen en barbecueën op je eigen eiland

Combineer het beste van twee werelden; varen over de Westeinderplassen en een barbecue op een privé eiland. De experts van de Westeinderrondvaart organiseren dit graag voor jullie en het is ideaal voor een grote groep vanaf 25 personen. Eerst genieten van de natuur en samenzijn en daarna lekker eten. Natuurlijk zie je de prachtige seringenkwekerijen, watertoren en vele eilandjes ook. Vraag voor meer informatie bij Westeinderrondvaart.Rondvaart Westeinderplassen

Met vroege vogels naar de bloemenveiling

Wil je eens iets anders dan anders organiseren? Vraag dan of iedereen vroeg zijn of haar wekker zet om een rondleiding te krijgen over de grootste bloemenveiling van de wereld. Vroeg in de ochtend, om 7.00 uur staat de gids op jouw groep te wachten voor een uniek kijkje in de wereld van de bloemenhandel. Vanuit zo’n 50 landen worden hier de bloemen verhandeld om enkele uren later bij de bloemist uitgestald te worden. Kijk voor meer informatie bij Royal FloraHolland.Bloemenveiling Aalsmeer

Uitje me mooi weer garantie

Wil je een unieke dag beleven met gegarandeerd goed weer? Kom dan sporten op de Indoor Beach in Aalsmeer. Je kunt indoor bijvoorbeeld een mini beachvolleybal toernooi organiseren, welk team gaat er met de bokaal van door? Of een van de  of andere workshops proberen plezier gegarandeerd!.

Glow in the dark midgetgolf

Het oer-Hollandse midgetgolf is nooit meer hetzelfde na een bezoek aan GlowGolf Aalsmeer. Dit is namelijk de eerste ‘Glow in the Dark’ midgetgolfbaan van Nederland en natuurlijk een leuk uitje met de hele familie. De activiteit is indoor, dus een perfecte activiteit met kinderen op de dagen dat het regent, koud en guur is buiten. Bij GlowGolf sta je als het ware in het hart van de aarde en ben je omgeven door rotspartijen, verbogen schatten en mijnkarretjes.

Adreneline uitje

Ben jij toe aan een beetje uitdaging? Leef je dan uit op de klimmuren, freefalls en het klimparkoers bij Funmania. In de wintermaanden kun je hier bovendien schaatsen en van de hoge berg af glijden! Binnenkort is de zipcoaster geopend waarbij je als het ware door de enorme hal heen zweeft!

Zaai is niet Saai

Wil je bij een gezellig uitje net iets meer dan alleen eten? Bij Zaai Kweek & Eet kun je een foodtruck diner combineren met een pubquiz of minute to win it wedstrijdjes. Zo heb je een leuke afwisseling op deze stoere locatie. Kijk voor alle opties en het groepsdiner bij Zaai Kweek en Eet.