Evenementenlocatie ZAAI Kweek & Eet

Eerlijk grill restaurant ZAAI Kweek & Eet in Aalsmeer

Evenementenlocatie ZAAI Kweek & Eet

De kernwoorden van deze locatie in Aalsmeer zijn rauw, industrieel, no nonsense en eerlijk eten. Evenementenlocatie ZAAI Kweek & Eet is een slow food & mood locatie, waar je terecht kunt voor vergaderingen, trouwerijen, borrels en lunch en diner met grote groepen vanaf 25 à 30 personen.

Contact

Eerlijk eten bij ZAAI Kweek & Eet

Dat eerlijke eten leggen we nog even uit. Vlees en vis zijn dus van goede kwaliteit, waarvan de afkomst bekend is. Dit geldt ook voor de groenten. Deze komen namelijk uit eigen kasruimte, waar onbespoten groenten verbouwd wordt. Kortom, kwaliteit boven kwantiteit. Dus ook geen boekwerk van een menukaart, maar een beperkte selectie: dagvers en wisselend per seizoen.

Evenementenlocatie Aalsmeer

Evenementenlocatie ZAAI Kweek & Eet in Aalsmeer ligt in het Recreatiepark Oosteinder en is de buurman van het Real Life Gaming centrum Turf Aalsmeer. Een aantal jaar terug reden ze nog rond in foodtrucks onder de naam Mobile Street Food en nu zijn ze gevestigd in de voormalige kwekerij van de familie Jongkind. Hier hebben zij zichzelf van een restaurant ontwikkeld tot een prachtige evenementenlocatie.

Eerlijk grill restaurant ZAAI Kweek & Eet in Aalsmeer

Contact

Evenementenlocatie ZAAI Kweek & Eet
Oosteinderweg 287e,
1432 AW, Aalsmeer