Winterse indoor activiteiten voor kinderen in Aalsmeer

Kinderen in Aalsmeer

Ook in de wintermaanden zijn er voldoende kinderactiviteiten in Aalsmeer te vinden. Wat dacht je van klauteren, volleyballen, paardrijden, springen, goochelen, midgetgolfen of zwemmen? Om je te helpen met inspiratie voor een leuk uitje met kinderen hebben we in dit artikel de zeven leukste winterse indoor activiteiten in Aalsmeer voor je op een rij gezet.

1. Klauteren in de overdekte speeltuin FunZone Aalsmeer

In de overdekte speeltuin van Funzone Aalsmeer kunnen kinderen tot twaalf jaar heerlijk klimmen, klauteren en keten. Ze spelen hier naar hartenlust op de trampoline, doen mee gezellig aan discodansen en beklimmen de vijf meter hoge apenrots. De kleinsten kunnen lekker spelen in de ballenbak, terwijl de ouders vanaf de zijkant een oogje in het zeil houden. Een perfecte indoor activiteit voor elke type weer.

Indoor Children's Garden FunZone Aalsmeer in Aalsmeer

2. Beachvolleyballen bij The Beach

De zomer beleven in de winter? Dat doe je bij The Beach in Aalsmeer. Hier vind je het grootste overdekte strand van Nederland, met drie tropische sporthallen en zes professionele beachvolleybalvelden met zes kuub verwarmd zand. Ideaal voor zowel professionele als recreatieve sporters van alle leeftijden. Daarnaast beschikt The Beach over een kindvriendelijk restaurant, om lekker en gezellig met het gezin te eten.

The Beach in Aalsmeer

3. Paardrijden bij Manege Stal van Haastrecht

Kleed je extra warm aan voor het paardrijden in Aalsmeer bij Manege van Haastrecht. Dit is een manege en pensionstal met ruim honderd binnen- en buitenstallen, een gezellige bar en 25 manegepaarden en pony’s. Iedereen is welkom bij deze gemoedelijke en goed bereikbare manege: van kleuters en volwassen tot recreatieruiters en dressuuramazones.

4. Trampolinespringen bij Trampoline Park Krazy Jump

Trampoline Park Krazy Jump is een paradijs voor stuiterballen vanaf zeven jaar. In deze speciale indoor trampoline-arena kunnen kids op de geschakelde trampolinevelden naar hartenlust rondspringen. Het is de perfecte plek om een salto te oefenen, de flikflak te leren, of gewoon lekker rond te springen en plezier te maken. Je hebt de keuze uit verschillende arrangementen die stuk voor stuk zorgen voor een dag vol vermaak.

5. Midgetgolf Aalsmeer bij GlowGolf

GlowGolf Aalsmeer heeft het oer-Hollandse spel in een nieuw jasje gestoken. Dit is namelijk de eerste ‘Glow in the Dark’ midgetgolfbaan van Nederland. Indoor, dus een perfecte activiteit met kinderen tijdens de winter. Met vijftien lichtgevende banen in de onderwaterwereld, tussen de dinosauriërs en in de jungle is ieder spel weer een geheel nieuwe ervaring. Een geweldig uitje voor de winterse dagen met kinderen in Aalsmeer.

GlowGolf Aalsmeer
GlowGolf Aalsmeer

6. Zwemmen in binnenzwembad De Waterlelie

Zwembad de Waterlelie in Aalsmeer is al ruim veertig jaar hét adres voor zwemlessen, banenzwemmen, sportgroepen en vrij zwemmen. Het binnenbad beschikt binnen over onder meer een ondiep instructiebad, een recreatiebad met interactieve glijbaan, een banenbad van 25 meter én vier hot whirlpools. Je bent hier dus aan het juiste adres voor eindeloos veel waterpret, ook als het buiten vriest!

7. Leren goochelen bij Roy’s Magic Theater

Roy en Justin Huiskens vormen samen Roy’s Magic Theater in Aalsmeer. Dit magische spektakel is een kinderactiviteit die gewoonweg onvergetelijk is voor jong en oud – ideaal voor een kinderpartijtje of een uitje met een grotere groep. De kids zijn hier niet alleen met opvallende mond getuige van de meest verbazingwekkende trucs, maar ze krijgen in dit theater ook zelf de kans om te leren goochelen. Gegarandeerd een uitje waar je kinderen blij mee maakt!