Vegetarisch uit eten in Aalsmeer

Ben je vegetarisch en ben je benieuwd waar je in Aalsmeer terecht kunt voor een heerlijk diner? Wij hebben voor jou een paar restaurants in Aalsmeer op een rij gezet die vegetarische gerechten serveren. Ook als je niet vegetarisch bent kun je hier heerlijk eten!

Restaurant On The Rock Aalsmeer

Restaurant On The Rock is gelegen aan de rotsige oevers van de Westeinderplassen. Een prachtige ligging om lekker een hapje te gaan eten. Een goede specialiteit van dit restaurant is de Ravioli zoete aardappel van mini bloemkool, granaatappel, pistache en beurre blanc. Wanneer ga jij een hapje eten bij On The Rock? 

Restaurant De Oude Veiling

Restaurant De Oude Veiling  is gevestigd in een historisch pand gelegen in de Marktstraat. Als huiskamer van Aalsmeer is de ontmoetingsplek voor jong en oud. Je kunt gezellig lunchen, borrelen of dineren. Bij De Oude Veiling is de vegetarische rode curry echt aan te raden. Heb jij al trek gekregen? Ga snel eens langs!

Shoarma van Abi

Shoarma van Abi een een eigenwijze, eigentijdse shoarma met een knipoog naar de Turkse keuken. Je kunt er terecht voor een lekker broodje shoarma, kapsalon of een schotel. Wat Shoarma van Abi zo speciaal maakt, is dat ze veel vega varianten van deze gerechten verkopen. Ook verkopen ze 100 halal gerechten. 

Voor ieder wat wils, voor jou als vegetariër kun je ook weer heerlijk genieten van een broodje shoarma. ‘Zelfs als vleesliefhebber is dit broodje om te watertanden’. Ga jij de broodjes hier testen?