De leukste actieve uitjes met pubers in Aalsmeer

De leukste actieve uitjes met pubers in Aalsmeer

Het is soms lastig om met pubers een activiteit te vinden zie zij ook leuk vinden. Wij hebben ons best gedaan om een aantal leuke actieve uitjes neer te zetten die pubers leuk vinden.

Activiteiten met pubers in Aalsmeer

Wil je niet dat jouw puber de hele dag gaat gamen? Ga dan er samen eens op uit in Aalsmeer! Ontdek welke sportieve en actieve activiteiten jullie samen kunnen ondernemen.

Kanovaren of suppen

In de zomer kan het af en toe best warm worden. Veel pubers zoeken dan de verkoeling op. Veel van hen zijn te vinden in, op of rond om het water. Als je een activiteit zoekt die je kunt doen op het water is kanovaren een leuke activiteit. Gezellig met z’n tweeën in een kano of ieder voor zich. Het is allebei leuk.

Heb je het warm gekregen? Neem even een snelle duik in het water. Een van de beste plekken waar je kano kunt varen is op de Westeinderplassen. Rondom de Grote Poel zijn een aantal plekken waar jij je kano kunt huren. Bijvoorbeeld bij Zeilschool Aalsmeer. Je kunt ook met een supboard op pad! 

Racen met een tube

Heb je zelf een boot en houden jouw kids wel van wat actie? Huur dan een tube voor achter je boot. In de snelvaarbaan mag je hier lekker hard mee racen. Ga naar Westeinder Waterexperience voor de mogelijkheden.

Foto: Westeinder Waterexperience

Escape room in het fort

Is het buiten wat minder lekker weer? Dan is een escaperoom een hele leuke binnenactiviteit. Los puzzels en vragen op en vind samen de weg naar de uitgang. In Aalsmeer vind je bij Fort K – Turf Aalsmeer te gekke escaperooms. Binnenkort zelfs ook op de Watertoren! Ook kun je kiezen voor een activiteit met eigen boot op het water! Lukt het om te ontsnappen?

Foto: Fort K

Funmania Aalsmeer

Zijn hoogtes voor jou geen probleem? Bij Funmania Aalsmeer hebben ze leuke activiteiten voor pubers. Klim naar de hoogste toppen en ga via de zipline naar beneden. Funmania Aalsmeer heeft voor ieder wat wils. Kom je met het hele gezin of een groep tieners/studenten? Bekijk dan zeker even de arrangementen die Funmania Aalsmeer aanbiedt. 

Trampoline Park Krazy Jump Aalsmeer

Even al je energie eruit springen en de veste sprongen aan je vrienden laten zien? Kom een dagje springen bij Trampoline Park Krazy Jump Aalsmeer. Een groot overdekt trampolinepark in Aalsmeer. Je kunt kiezen tussen 1,2 of 3 uur springen. Hoeveel energie heb jij?

Foto: Trampoline Park Krazy Jump Aalsmeer

Met al deze leuke uitjes gaan je pubers zich echt niet vervelen. Wij wensen iedereen een fijne vakantie toe!