Vers & gezond! Restaurants in Aalsmeer met biologisch menu

Het Tuinhuis

We vinden het steeds belangrijker om te weten dat het eten wat we eten een goed leven heeft gehad. Zo willen we dat dieren meer ruimte hebben en niet vet gemest worden. Boeren verdienen ook een eerlijke prijs en we willen dat ons eten geen kleur-, geur-, en smaakstoffen heeft. Voor degene die biologisch eet, hebben wij een aantal restaurants in Aalsmeer opgezocht waar jij heerlijk biologisch kan eten.

Deze restaurants in Aalsmeer hebben een biologisch menu

Het Tuinhuis

Het Tuinhuis ligt naast de Historische Tuin in Aalsmeer. Je kunt hier terecht voor een lekker kopje koffie, thee of fris. Er is zelfs de mogelijkheid om te lunchen aan het water. De ingrediënten die worden gebruikt om je eten te bereiden, komen van lokale kwekers uit de buurt. Vers en biologisch! 

Restaurant On The Rock

Restaurant On The Rock is een mooi restaurant dat gelegen ligt aan Kudelstaartseweg direct aan de Westeinderplassen. In dit mooie restaurant kun je genieten van lekker biologische en vegetarische gerechten. Voor vegetariërs the place to be. Er wordt gewerkt met lokale ingrediënten! 

De Oude Veiling

De Oude Veiling ligt in Marktstraat. De Oude Veiling is voorzien van leuke en gezellig restaurant met terras. Ze hebben een mooie menukaart en ze hebben voor ieder wat wils. Verder hebben ze leuke zalen/huiskamers waar je met een grote groep kan genieten van een hapje en een drankje of diner. Ook hier staat biologisch koken op de kaart!  

De Oude Veiling Aalsmeer

Restaurant Centennial

Restaurant Centennial heet je van harte welkom in hun restaurant, gelegen in Hotel Chariot in Aalsmeer. Het is een sfeervol restaurant. Ze hebben een mooie menukaart met een lunch, diner en dessertkaart. Voor een lekkere borrel kan je ook aanschuiven bij Restaurant Centennial.

Wil je beter voor mensen en dier zorgen? Eet gedeeltelijk of helemaal biologisch. Bij de restaurants hierboven kan je zeker goed en biologisch eten! Kijk voor alle Restaurants in Aalsmeer op deze pagina.